dinsdag 29 november 2011

Over grootse plannen

LOL

Na al het soppen van het weekend, heb ik eens gebruik gemaakt van een schone vloer om wat quilttopjes te sandwichen...


Nou het lijkt erger dan het is hoor. Van boven naar onder:
Kerstboompje 40x40 cm
Kerstster/krans 70x70 cm
Hot Pink ong. 110x140 cm
Hello Kitty ong. 110x150 cm

Dus allemaal 'te doen'. Ik heb het idee dat als iets al gesandwicht klaarligt, dat ik het sneller oppak om even (ahum) te quilten. Nu alleen nog even doen...

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

maandag 28 november 2011

Over monsters en bloemen

 
De beloofde foto :-) Inclusief bies en tunnel, hij is af! Yeah. De monsterquilt. 124x124 cm, dat is dus een mooi maatje voor mijn nichtje om op te spelen als ze op de grond gelegd wordt. Een zacht en warm dekentje.


Het quiltwerk: allover patroon lussen. En hier kan je ook zien waarom hij de monsterquilt heet, LOL



Verder heb ik natuurlijk heerlijk genoten van de laatste Formule 1 race van dit jaar, nu moeten we bijna 4 maanden wachten op de start van het volgende seizoen, ah jammer, maar wel een mooi einde voor een van mijn helden Mark Webber die de laatste race won! Nu maar afwachten hoe de kaarten volgend jaar zijn geschud.

En omdat ik een ernstige aanval van schoonmaakwoede had, heb ik verder niet heel veel achter de naaimachine gezeten, wel maakte ik nog even dit, het cadeautjesseizoen komt eraan, dus doe er je voordeel mee. Ik zag dit hoesje ooit eens ergens online, maar ik heb helaas geen idee meer waar. ik heb het patroon naar eigen inzicht aangepast.

Meet je pakje op: helemaal rondom de smalle kant = A (bij mij is dit 15,5 cm), de lange kant (aan één kant) = B (bij mij 11 cm) en de dikte = C (bij mij 2,5 cm)
Ik gebruik voor naadjes 7,5 mm!

hiervoor knipte ik 2 lapjes:
het buitenste(bloemen-) lapje is: A bij B+2C+2naadjes
(bij mij 15,5 bij (11+2x2,5+1,5)=17 cm)

het binnenste (rode) lapje is: A+4naadjes bij dezelfde hoogte als het eerste lapje
(bij mij (15,5+3)=18,5 bij 17 cm)


1) leg de lapjes met de goede kanten op elkaar (de hoogte van beide lapjes is gelijk), naai de 2 zijkanten aan elkaar, je ziet dat er ruimte is tussen de twee lapjes.

2) keer de stof, goede kant naar buiten, leg de bloemenstof in het midden en pers. De voeringstof vormt nu twee smalle baantjes aan de rand.

3) vouw het lapje dubbel, zodat je het midden kan bepalen, vouw nu met de voering-kant naar binnen de zijkanten naar het midden. Naai beide uiteinden met een een naadje van 7 mm.

4) keer de vorm en duw de hoekjes goed uit. Naai nu met een naadje van 8 mm de beide uiteinden.

5) keer de vorm terug

6/7) even passen :-)

8) Keer weer binnenstebuiten en naai de hoekjes eraf, zie foto voor wat ik bedoel.... Laat hierbij de naadtoeslag naar achteren liggen.




9) Keer de goede kant naar buiten, geniet van je werk en maak er gelijk nog een paar :-)
Het uittikken van deze beschrijving duurde langer dan het maken!


Groetjes,



Merel

www.birdblocks.com

zaterdag 26 november 2011

Over lange armen

Heb jij een beetje lange armen? Goh, jee, ik weet het eigenlijk niet... wat is normaal, wat is lang? Maar waar gaat het eigenlijk over?

Gisteren heb ik voor het eerst uitgebreid op een Longarm quiltmachine gespeeld!
 

Oh girlz, wát een leuk speeltje is dat! (waarom heb ik nou niet gewoon nog een kamertje over!? Not to mention een zak met geld, trust me, het sparen is al een tijdje geleden begonnen, LOL)

In de ochtend eerst heel veel oefenen, dat lapje laat ik lekker niet zien :-)
En 's middags mocht ik los op een eigen top. Dat was er eentje die al een paar jaartjes ligt te wachten, het arme ding. Het komt mooi uit, want het is een kinderquiltje, dus dat die nu eens af komt is een mooie timing. Het is een mooi maatje voor Daphne. Het quilten was in een kleine 2 uurtjes gepiept! En dat is inclusief opspelden, kletsen en theedrinken, LOL

 
Hier ben ik lekker bezig met het lussenpatroon. Om de een of andere reden vind ik dat veel makkelijker dan het basis meanderpatroon. Zeker op de schaal waarop ik deze quilt heb doorgequilt.


Volgende keer ga ik me veel beter voorbereiden, dan neem ik een boek vol patronen mee. Het is zo stom: ik ken heel veel patronen, maak ook vaak foto's van intrigerend/inspirerend quiltwerk op tentoonstellingen, en nu mocht ik zelf, en wist ik even helemaal geen patronen meer, suf, suf suf!

Als ik morgen een mooie foto bij daglicht kan maken laat ik hem wel even helemaal zien, mits er natuurlijk mooi daglicht is morgen :-) Het zou zomaar kunnen dat het biesje er dan ook al om zit, Woooo

Voor wie ook eens zelf op een longarm wil werken, ik was bij Quilthuis Lieselotje in Hoorn (NH), onder begeleiding oefen je het opspelden van de lagen, dan mag je een oefenlap vol-kliederen (LOL) en als je zin hebt huur je de machine voor de rest van de dag ook en kan je op je eigen top aan de gang. Niet allemaal tegelijk inschrijven, want dan kan ik hem niet meer huren voor een dagje! Ik ga er zeker nog eens een quilt doorquilten. (maar stiekem droom ik... oh, ik droom nog maar even verder...)

Groetjes,


 Merel

Zaterdag puzzel

Ohoh, ik heb het weer gedaan:

kijk hier maar voor de puzzel :-)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

woensdag 23 november 2011

Over het voederen van de kast

You've got to feed the cupboard.... Zei een Engelse klant over haar aanschaf. Oftewel: "Je moet wel zo nu en dan de kast voederen!" Ik vond 'm goed gevonden :-)

Zelf voeder ik ook een kast, maar dan die met de OnderhandenWerkjes (of Works In Progress), ik kon het niet laten om met de serie die ik laatst liet zien even gauw iets te maken:

Bij deze strookjes nog drie effen stoffen uitgezocht om de blokjes vierkant te maken.

Het ergste is nog dat toen ik zo ver was:

... ik hem eigenlijk toch een beetje te klein vond,  zodat ik hem toch maar 2x zo groot ga maken, dus er moeten nog 6 blokjes bij! Ach, zo gepiept de strookjes zijn alweer gesneden, maar toch.... weer een werkje erbij :-)



Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

zaterdag 19 november 2011

Over puzzels

Heb ik jullie al eens verteld dat ik dol ben op puzzelen?

Kijk hier eens :-)

Zooooo leuk! (sorry als je er weer een verslaving bij krijgt!)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

Over nog meer kerstster/krans

Gisteren liet ik al de rijtjes aan elkaar zien, nu zijn de blokken aan elkaar:

Hiervan maak je er dus 2.

en het andere blok:

... hiervan maak je er ook 2.

En dan hoef je ze alleen nog maar even aan elkaar te zetten :-)

Tada, de ster/krans! Zal ik er nog een rand om zetten? Nee, ik geloof niet dat ik dat doe, dit is net een mooi maatje voor op tafel. Sandwichen, quilten, biesje, zal ik deze kerst nog halen? Ik ga mijn best doen.

Nu ik hem zo zie denk ik, hm ook wel leuk als je Log Cabin blokjes gebruikt.... OH nee, I am not going there! Voor volgend jaar dan? Neehee, houd je in.

Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jullie je niet mogen uitleven, LOL

Komend weekend is al lekker volgepland, maar als ik een momentje over heb dan pak ik er gauw een quiltwerkje bij.

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

vrijdag 18 november 2011

Over kerst en komkommers

Had ik dat boompje afgelopen weekend gemaakt, er zat ook nog een kerstster/krans in mijn hoofd...

Dit is het recept, op het krabbeltje zie je een kwart van het ontwerp:


Gebruik 2 donkere en 2 lichte stoffen, snijd van alle 4 de stoffen:
1 strook van 10 cm en 1 strook van 11 cm. Snijd hiervan 8 vierkanten van 10 cm en 8 vierkanten van 11 cm.

Teken op de achterkant van alle lichte lapjes van 11 cm (16 stuks) een diagonaal.
Combineer steeds een donker en een licht lapje, naai aan beide zijden van de diagonaal, een krappe voetjebreed (7 mm). Let er op dat je steeds dezelfde 2 lapjes combineert.

Snijd op de diagonaal en pers de HST (=Half Square Triangles) open.

Ik heb net deze vingerbeschermers ontdekt:

En ik vind ze erg handig. Deze hoedjes beschermen speciaal tegen de warmte van het strijkijzer. Ik kwam nog wel eens met de punt van het hete ijzer tegen mijn vingers, dus een beetje bescherming is voor mij wel fijn.
Je ziet dat ik alvast alle uitstekende naadtoeslag (de oortjes) eraf heb geknipt, zo voorkom je dat de naadjes achterop erg dik worden.


Dan kan je met al deze vierkantjes (die nu als het goed is allemaal 10cm zijn...) het patroon voor een kwart van de quilt gaan uitleggen.
Ik heb de stofjes steeds om en om gelegd, geen twee dezelfde lapjes komen tegen elkaar aan.

Maak 2 van deze blokken (zie boven) en 2 waarbij de stofjes precies andersom liggen (zie onder), kijk hier heb ik de andere set al in rijtjes aan elkaar:

Rood blijft rood, maar wordt het andere printje, en zo ook voor de lichte stofjes.

Morgen verder!

Want ik moest gisteravond ook nog even wat klaarmaken:


Jummie, ingelegde komkommer, gisteravond in de pot, vanavond op mijn bord!


Er gaat, dun gesneden met de kaasschaaf, een hele komkommer in deze weckpot :-)
En daarbij natuurazijn met honing en dille. De smaken hebben lekker de hele nacht en dag de tijd gehad om in te trekken. Gebakken garnaaltjes erbij en smullen maar. Je kan in plaats van dille ook bijvoorbeeld basilicum doen.

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

donderdag 17 november 2011

Over cadeautjes, hondjes en een jasje

Als je jarig bent krijg je een cadeautje. Anette was jarig geweest en ze leest graag, dus had ik een boekenbon voor haar meegenomen. Maar ja, dat is ook zo saai geven, dus wat gedaan? Een leuk lapje eromheen, en voilà...

Het is een spannend stofje met labels en afbeeldingen in Retrolook, ik ben nog aan het broeden op een leuke manier van verwerken. Er begint zich al een idee te vormen, maar OH er ligt nog zo veel. De toekomstige ontvanger vroeg al hoe het ging met zijn Dromen van Ierland quilt!... Die begon zo voorspoedig (oef, begin maart...) Ik zal hem bovenop leggen, het wordt eens tijd dat die af komt ;-)

Het is moeilijk te bekennen, als rasecht kattenmeisje, maar ik heb ook hondenstofjes in de winkel :-) De vraag was of er ook een Afghaanse windhond bij zit? Ik heb even gekeken, maar nee, helaas, volgens mij niet, hoewel er best een aantal verschillende soorten op staan:

en sommige rassen hebben we zelfs per soort:


Labradors, Jack Russels, Border collies en Spaniels (heb ik me laten vertellen), de hondjes op het eerste plaatje ken ik ook hoor: Fifie's, politiehond, vuilnisbakkie, konijnenvanger en rijst-met-krentenhond!

Dan mocht ik (en jullie) weer even genieten van andermans veren, want Harriet kwam haar schattige jasje (voor een kindje van 3 jaar oud) laten zien. Ze is net begonnen met patchwork en nu al komen er van dit soort juweeltjes tevoorschijn.

Harriet, je hebt erg veel mazzel dat het mijn maat niet is, want anders had ik het misschien wel ingepikt, LOL. Hier mag je trots op zijn!

Een blogje met zoveel hondjes en helemaal geen kat in beeld kan natuurlijk niet, dus daarom nog even een mooie foto van Roos, die ook wel eens niet op een quilt ligt...

Heerlijk in het zonnetje... Mocht je denken dat ik verder geen plekjes heb voor ze om te liggen, dat is niet helemaal waar, naast het plantenkasje ligt de vensterbank, die ik extra breed heb gemaakt, vol met kussentjes, zodat ze lekker in het raam kunnen liggen. Maar deze troela verkiest het om op het kasje te liggen. Een ander favoriet plekje van haar is bovenop het wasrek, dwars op de lijntjes, met zo hier en daar een knijper in haar buik, dus dit is nog niet eens zo gek :-)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

dinsdag 15 november 2011

BLOM november

Geese around
Dit keer heb ik gekozen voor een paperpiecing patroon, maar als je dat prettiger vindt kan je van deze vormen ook malletjes maken.

Hier kun je het patroon van deze maand downloaden.
Je kunt de blokjes goed verwerken met een 'leeg' tussenblok. Als je de blokjes koud tegen elkaar aanzet, dan verdwijnt de blokstructuur. Als je dan een hele spannende inkleuring maakt kan het heel leuk worden, maar het kan ook best heel druk worden. Ik vond het eens spannend om een donkere stof te kiezen voor de 'negatieve' ruimte.

Volgende maand alweer het laatste blokje van deze serie, het ontwerpen van de blokjes voor volgend jaar is al begonnen. En het wordt weer héél anders :-)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

maandag 14 november 2011

Van de bomen en het bos

Oh zo'n heerlijk weekend gehad! Zondagochtend heerlijk vers brood gebakken, epi dit keer (zo heet deze vorm, ik kan er ook niks aan doen):
 
Oh, what a difference a flash makes:
Je maakt een lange rol van het deeg, als bij een stokbrood, en dan knip je het deeg in en legt de puntjes steeds om en om opzij. En dan laten rijzen en bakken. Zo krijg je heel veel korst, en dat is oh zo lekker!

s Middags lekker Formule 1 gekeken, de een naar laatste race van het seizoen alweer. Spannend is het allang niet meer, maar ja, we moeten straks weer 4 maanden zonder, dus nu nog even kijken zolang het kan :-)

En daarna hebben we een boswandeling gemaakt. Geïnspireerd door Josephine, zijn we op zoek gegaan naar de ondoordringbare bramen. Ik ben uit voorzorg braaf op het pad gebleven, en vanaf het pad leken de bramen allemaal onschuldig en redelijk begaanbaar, maar ja, wie weet ziet het er vanaf de andere kant wel heel anders uit. Een beetje mist boven het Naardermeer gaf een winters sfeertje, terwijl de temperatuur toch heel aangenaam was. We hebben in ieder geval genoten van een mooi stukje Nederland.

Vandaag heb ik mijn kledingkast winterklaar gemaakt :-) De zomerdingen liggen nu achterin en de winterdingen voorin. Ha, fijn, nu hoef ik niet meer zo diep te graven voor een beetje warmer shirt. Verder heb ik het bomenthema lekker doorgezet door een boompje te naaien:
Het ging zo vlot, dat ik vergat eerder een foto te maken. Ik heb het idee uit het blad Quick quilts.

Mijn boompje hoef al niet meer versierd, want ik gebruikte stofjes met cadeautjes en kerstballen, LOL.
En zo is er alweer een topje af. Topje want deze is 40x40 cm. Misschien maak ik er nog wel een paar :-) De kerst heeft dan toch de Sint ingehaald. Want ondanks dat we thuis niet aan sinterklaas doen, vind ik het toch jammer om al voor 6 december met de kerst bezig te zijn, maar ja, het moet natuurlijk wel op tijd af. Laat ik dan de eerst week van december maar kerst-vrij houden :-) en ondertussen nog even genieten van de pepernoten.....

Groetjes,


Merel

zaterdag 12 november 2011

Over roze met groen

Het heeft even geduurd, maar hij is af, de top van Hot Pink. Allemaal tussendoortjes maakten dat ik deze maar bleef uitstellen. Jammer, want ik vind hem nog steeds heel leuk:


Nu nog even quilten. Ha, even nou het zal heus niet volgende week gedaan zijn. Maar dat de top af is, dat voelt ten minste goed!

Wat zal ik dit weekend eens gaan doen? Jeah, lekker Formule 1 kijken en de bladeren uit de tuin opruimen (ja, ik hoorde jullie wel denken hoor...). En achter de naaimachine? Voorzichtig aan aan de kerst gaan denken.... hm, ik weet het nog niet, ik vind het altijd zo jammer om Sinterklaas helemaal over te slaan, maar als ik nu niet begin, haal ik de kerst dan nog? Nou ja, misschien dan toch maar kerstbomen naaien onder het genot van een handje pepernoten! Ze maken ze steeds lekkerder, nu ook al met caramel, zucht, dat vindt de weegschaal niet goed...

Hoe doen jullie dat? Schipperen tussen Sint en kerst?


Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

donderdag 10 november 2011

Over boeken en kroelen

Verkopen jullie tegenwoordig ook boeken? Ja, kijk maar.
Nou ja, eentje dan. Renate Dorrestein heeft een boek geschreven met in de hoofdrol een quilter, dus toen de uitgever mij een email stuurde met de vraag of ik het boek in de winkel wilde verkopen, dacht ik, ach ik probeer het gewoon. Maar hier blijft het bij hoor, het is liefdewerk oud papier (ahum, dat is niet lief om te zeggen over een nieuw boek), want er zit bijna geen marge op, dus ik verdien er niet echt iets aan, maar goed.

Ik heb het nog niet gelezen, dus ik kan nog niets zeggen over het verhaal, maar het is het proberen waard, misschien een leuk cadeautje voor de feestdagen?

Nog meer cadeautjes voor de feestdagen zijn deze kalenders, een dagkalender (als een scheurkalender) met quiltjes waar je per dag de blokjes van bij elkaar spaart, of een maandkalender met 12 grote afbeeldingen en een boekje met alle patronen erbij. De agenda had ik toch al eens laten zien? Ja, de agenda had ik al eens laten zien :-)

Nu ik ook de tunnel heb vastgestikt, is dit een echte affo (geen nieuwe foto, want het was veel te donker voor goede foto's). En aangezien er weer eens heel hulpvaardig werd meegeholpen met het vertragen van het hele proces, dacht ik...

...kom laat ik nog maar eens een paar foto's zien van al die actie.
NB. normaal zitten mijn katten nooit zo dicht bij elkaar, maar als ze me van mijn werk kunnen houden, dan kan het blijkbaar wel ineens gezellig saampjes :-)
Ach, ik vind het wel gezellig hoor, en ik heb hem nu toch lekker af!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

maandag 7 november 2011

Over bramenbosjes en visite

Zondag heb ik eens grondig de voortuin aangepakt samen met mijn broer. Het was nodig, want de vogels hadden vorig jaar bramen geplant (nou ja, je weet wel: gezorgd dat er ineens bramen in mijn tuin opkwamen), en dat was dit jaar al uitgegroeid tot een behoorlijk oerwoud. Ik begon me al bijna doornroosje te voelen. Dus met een goeie scherpe takkenknipper (of hoe het ook heet) en dikke handschoenen zijn we de boel te lijf gegaan. Natuurlijk toch enige doorns opgelopen, maar ja dat hoort erbij.

's middags gingen we met de kleine meid bij mijn opa langs, die is vorige week 96 jaar geworden. Jullie nemen zelf alles mee hè? Zegt ie dan als je opbelt. Tuurlijk opa, we nemen een taartje mee en wat te drinken voor onszelf, geen probleem!

Maar dat willen jullie allemaal helemaal niet weten hè? Zal ik dan maar vertellen hoe het zaterdag gegaan is?
Nou goed :-) het was heel gezellig! Het brood is goedgekeurd en het kant deed z'n werk. En weet je wat nou het geheime wapen was? Ik heb een quiltje gemaakt voor zijn kat R.
Dit is R. op het quiltje (de achterkant), want als je iemands hart wilt winnen, kun je natuurlijk het beste goede maatjes worden met zijn kat ;-)
 
En dat is niet zo moeilijk, want het is een schat van een kat, een heerlijke kroelkat. Ze passen wel bij elkaar P. en R.

En nou niet allemaal gaan vragen hoe het zit met die koekjes, want daarover had ik dus helemaal niet geblogd, maar ja als somebody die dan wel ineens noemt in de reacties, dan is dat natuurlijk wel een beetje verdacht. Hoe word ik nu geacht om het 'anoniem' te houden, als je jezelf verraad hè? Daar kan ik dan toch verder ook niks aan doen ?

Hier nog even het quiltje in z'n geheel. Ik heb de panelen boven en onder voorzien van een strook randstof en de geweldige print het werk laten doen. Soms moet je niet meer toe willen voegen. Hij is gequilt met zwart garen rond de vensters, en rond de katjes.

Groetjes,


Merel

zaterdag 5 november 2011

Over brood en verleiding


Laat ik beginnen met deze verleiding... Net binnen, jummie kleurtjes voor de herfst, of Indian summer, het is nog even lekker, precies het juiste weer voor deze kleurtjes!

En dan... Ik kwam weer eens een broodrecept tegen online, oh, inspiratie.

Eindelijk heb ik weer eens zin in bakken, zou dat iets zijn waar ik alleen zin in heb als het wat kouder wordt, of zou het zijn omdat het leuk is om iemand anders te eten te kunnen geven? Oh, en het ruikt zo lekker, dat was ik bijna vergeten, hoe had ik dat nou kunnen vergeten...

Nu ja en ik ga een man verleiden en hoe kan je dat nou beter doen dan met eten, immers de liefde van een man gaat door de maag :-)



Wat denk je, zou het lukken? Fougasse met zonnepitten, jummie. Voor de verleiding zet ik voor de zekerheid ook nog wat zwart kant in ;-) werkt het ene niet, dan moet ik maar terugvallen op het andere, LOL.
En ik heb zelfs nog een geheim wapen achter de hand (and a good one, al zeg ik het zelf), maar dat vertel ik nog wel, want er moet natuurlijk wel een verrassing overblijven.


Wish me luck, and I might get lucky :-)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

dinsdag 1 november 2011

Over gamen, katten en een béétje patchen


Niet zo lang geleden kwam Nicole in de winkel stofjes uitzoeken voor een Mario quilt, en kijk de top is al klaar! Ik heb deze foto (die ze op haar iphone liet zien) even van haar gebietst, zodat ik hem aan jullie kan laten zien. Ik vind hem echt zo gaaf, let wel dit is haar eerste quilt, en meteen een eigen ontwerp!
(ik heb mij wel eens bezondigd aan een paar levels Mario Galaxy op de WII, niet dat ik ver kom, maar léuk dat ik het vind)

Het toeval wil dat ik afgelopen weekend spontaan kon aanschuiven bij een vriendenclubje dat aan het gamen was, waarbij gamen in dit geval staat voor bordspellen doen. Helaas geen Mario Galaxy voor mij, maar wel heel veel leuke andere spellen. Een supergezellige dag. Dat was op zondag nadat ik in de ochtend lekker de Formule 1 race had zitten kijken, dus je snapt, van quilten kwam weinig, nou zeg maar niets :-)

Op maandag ging ik even langs een groothandel en daarna ..... katjes knuffelen in het asiel! Lekker gekroeld met Pepper, Gizmo, Gabber, Disney, Angie en nog veel meer moppies, kijk maar eens op de website voor al die schatjes. Denk je er over om een huisdier te nemen? Denk er dan alsjeblieft eens goed over na (en doe dan een bezoekje aan het asiel!)
In het kader van het opruimen van overbodige spullen had ik ook nog een tas vol (keuken-)handdoekjes, theedoeken en dekbedhoezen meegenomen. Daar zijn ze erg blij mee, want daar kunnen ze oa. slaapplekjes mee creëren. Zij blij, ik blij, want ik heb weer wat ruimte in de kasten.

Heb ik dan helemaal niet gequilt of gepatcht dit weekend? Natuurlijk wel zou ik bijna willen zeggen, tijdens de F1 race heb ik een paar steekjes gequilt, maar dat mag geen naam hebben. En maandagavond heb ik nog even gauw de laatste drie blokken voor Hot pink afgemaakt. Helaas ik had geen puf meer om de top in elkaar te zetten (of zelfs maar de blokken te persen), dus jullie zullen het hiermee moeten doen:


Ah, binnenkort is ie heus wel in elkaar, ik beloof het :-)

Als laatste nog even een iets betere foto van het Dolly quilts wandje, dit keer met wat beter daglicht, tadà


Overigens zijn de quiltjes wel netjes recht en haaks hoor, maar de camera vervormt ze een beetje ;-(

Het was een leuk, vol weekend, gelukkig heb ik nu weer een hele werkweek om ervan bij te komen, LOL

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com