dinsdag 9 februari 2010

Beurskist voor Rijswijk deel #3

Zoals beloofd weer een plaatje van een kist stof die gereed staat voor Rijswijk: Dit keer de kist met Kaffe Fasset stoffen en nog wat andere series met felle kleuren, zoals onder andere series van Laurel Burch en Jane Sassaman. MMM, genieten!

Nu is het natuurlijk niet zo dat die kisten die ik jullie laat zien het enige is dat ik meeneem, maar ja er moet ook nog een beetje een verrassing overblijven niet waar. We nemen ook altijd veel handigheidjes mee en een aantal panelstoffen en vulling, denk bijvoorbeeld aan onze hittebestendige vulling.

Deze vulling is heel geschikt voor pannelappen, ovenwanten en tafelkleed (dan hoef je geen onderzetters meer te gebruiken). maar deze werkt ook heel goed om koude te isoleren, dus ook een tasje om een lunchtrommeltje of een hoesje om een flesje of blikje drinken van dit materiaal zijn goed isolerend. Er zit namelijk een metaalfolie tussen de wollige polyester laagjes die de warmte reflecteert.

Mocht je iets speciaals zoeken of zeker willen weten dat we die ene ..... (vul maar in, draaddoorsteker ofzo bijvoorbeeld) nog hebben als je bij onze stand aankomt. Stuur een emailtje en we reserveren je bestelling voor je!

Groetjes,

Merel

www.birdblocks.com

1 opmerking:

Marielle zei

Deze kist mag je wel bij mij brengen, wat een heerlijke kleurtjes