woensdag 14 september 2011

Laatste beursdag

We hebben weer een leuke beurs gehad, het was lekker druk en we hebben zeer veel mensen ontmoet, oude bekenden en nieuwe klanten. Veel mensen hebben onze vrolijke kleurtjes ontdekt en onze uitgebreide collecties effen stoffen, marbles, Kaffe Fasset en Zwart/witjes, en natuurlijk de talloze andere series en blenders die we hebben.

Naar aanleiding van een van de demonstraties van vandaag, white-on-white (wholecloth quilting) zijn we door onze voorraad wholecloth quilttops (voorgeprint) heen, maar niet getreurd, we gaan ze weer opnieuw bestellen.

Ook de pakketten van de tale of 2 kitties zijn nu op, die zijn niet meer na te bestellen! En daarom moest er voor de laatste dag gauw een andere quilt worden opgehangen in de stand:

(en tsja, waarom die troela er nou weer voor moet gaan staan op de foto, LOL)

Om 5uur alles wat over was weer netjes ingepakt en ingeladen en daarna gaan genieten van dit:

(mexicaanse pannekoek)


(pannekoek met spek, rozijnen en ananas)

en:

(bananenpannekoek, mmmm, banana)


 Nu alles weer netjes opbergen in de winkel en klaarzetten voor de volgende beurs.


Groetjes,

Merel


www.birdblocks.com

4 opmerkingen:

Shirley zei

Zie dat je je vrolijke rok aanhad, wat zie je er goed uit! hele mooie stand, zeg, en top dat het zo goed is gegaan met de verkoop, dat niet iedereen met de hand op de knip loopt. Jij zult geen honger meer hebben, na 3 pannenkoeken. LOL

Johanna Zweden zei

Fijn dat alles zo heerlijk verlopen is.
Dat Flying geese quilt dat achter je hangt enig, meteen een idee voor een quilt, kan ik lekker op de hand aan werken.
MMMMMMMMMMM wat zag dat er lekker uit, eens uitproberen. Elke donderdag hier in Zweden is pannenkoeken dag, dus wie weet vanavond!!!
Groetjes Joke

Miranda zei

Leuk stetje heb je aan! En fijn dat de beurs weer goed verlopen is. Voorlopig heb jij lekker pannekoeken gegeten...groetjes

Anoniem zei

Hi Merel,
wat een gezellige boel was het maandag, ik heb genoten!!Zag direct dat er wat vanaf was....nee niet van de stand maar van jou gewicht!!Kei goed hoor ben alleen vergeten om te vragen wat jou geheim was maar daar ben ik nu inmiddels wel achter...gewoon pannekoeken eten dat is toch niet zo moeilijk lijkt me!LOL
Leuk je weer eens gezien en gesproken te hebben en alles wat je maakt in het echt te zien erg inspirerend allemaal, nou doei tot de volgende keer.
Adri.