dinsdag 23 oktober 2012

Over lege spoeltjes en lege klosjes


en

Maar niet tegelijk hoor :-)
Het bijna lege spoeltje haalde ik eruit toen ik 3 blokken gedaan had van de groene draak ...
...ah, nee, die quilt kan er ook niks aan doen! Het is heus een lieverd hoor, er gaat niet eens veel mis, maar hij blokkeert mij in mijn hoofd! Ik 'moet' deze quilt (van mezelf) snel af hebben. En dus gebeurt er vervolgens niks. Ook andere dingen blijven liggen!

Nieuw plan: als ik nou steeds een stukje quilt, en dan de rest van de avond iets anders 'mag', komt er dan wel iets uit mijn handen?

Nou gisteren dus wel :-) Kijk maar:


En dat ziet er op de achterkant zo uit:


Even inzoomen:


... en ja die stofjes zijn in het echt net zo zacht als ze er op de foto uitzien! Daarom heb ik ze gekozen voor de achterkant, zo wordt dit een lekkere zachte knuffeldeken :-)

Nou werd ik natuurlijk weer netjes geholpen door mijn lieve kereltje:

... volgens mij wil hij gewoon heel graag op mijn blog, ha ha.

En ik heb zo'n zin om verder te gaan! (gisteravond dus 3 blokken van de Dromen van Ierlandquilt gequilt, nu moet ik er nog 6+4, dus nog 2 avonden van 3 blokken, en dan eens gaan zweten op de 4 speciale blokken in het midden. Daarna de randen, wat nog best veel werk is, maar wel goed bereikbaar, daar zie ik niet zo tegenop!)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

3 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Natuurlijk helpt Tork je, die denkt ook, eindelijk aandacht

inge zei

mooi quiltwerk Merel!

Shirley zei

Moeten is dwang, en dwang is kindergezang, zegt mijn moeder, en zo voelt het ook bij moetjes van UFO's, en de beste manier is aanvallen! Ooh zo lekker weer, die appeldingetjes. Ik had door mijn appelkruimeltaart appelblokjes+ bruine basterdsuiker+ kaneel+ griesmeel gedaan (1 eetlepel op een vergiet vol appelblokjes), geen rozijnen, want daar houd manlief niet van, en wat er nog van over is (wordt steeds minder) wordt met de dag lekkerder!