woensdag 25 juni 2014

Over kattestofjes en andere stofjes

Speciaal voor Elly laat ik deze stofjes zien (om te zeggen dat ik ze speciaal voor haar heb ingekocht is dan net een stapje te ver om te zeggen hè, LOL)

Net binnen! Ik ben zelf natuurlijk ook gek op katten stofjes, en als ze van Laurel Burch zijn wordt het helemaal moeilijk om weerstand te bieden, haha. Gouden kattenpootjes, weer eens wat anders dan een handdruk.De tekst stof heeft een prachtige dieppaarse achtergrond.De stoffen passen ook heel goed bij de kattenprintjes die we al van Laurel Burch hebben!


Deze zul je ben ik bang binnenkort wel ergens in een van mijn quilts zien verschijnen... Ik ben dol op dit soort moderne grafische printjes. Ik zal een stukje overlaten in de winkel ;-)


Nou ja, er is natuurlijk nog véééél meer binnen gekomen, maar deze prachtige van kleur verlopende stoffen wil ik nog wel even gauw laten zien. Heel gemakkelijk, je koopt 1 lapje en je hebt meteen allemaal bij elkaar passende gradaties :-) Het verloop is van zelfkant naar vouw, en dan weer terug.

Er is ook een serie met van kleurverlopende batiks binnengekomen, die moet ik nog even goed op de foto zien te krijgen, maar houdt het hier maar in de gaten, ze komen binnenkort voorbij. Het verloop daarbij is over de hele breedte van de stof, van licht naar donker.


Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

1 opmerking:

Anoniem zei

Ooooooooh Laurel Burch en katten....
Deze zaterdag kom ik niet, maar volgende week zaterdag sla ik in!