vrijdag 5 september 2014

Niet over behangkrabben

Omdat jullie vast geen ellenlange epistels van mij willen lezen over de hogere gedachten tijdens het behang afkrabben, maar even dit:


De poets dingetjes zijn weer binnen. De set bestaat uit een (bril-)poetsdoekje, één grote en twee kleine dots (zeshoekjes in het ene geval, en vierkantjes met een afgerond hoekje in het andere geval). Deze dots hebben een rubber-kleef achterkant waardoor je ze achterop je mobiel, laptopscherm of tablet kunt 'plakken' maar ook gemakkelijk loshalen (om te poetsen) en opnieuw vasthechten op de achterkant.

Opnieuw en opnieuw.

Het oppervlak bestaat uit een microvezel waarmee je je beeldschermen ( waaronder je bril indien van toepassing) kunt poetsen.

En ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat er leuke quiltjes op staan afgebeeld. De dotjes zijn in een handwasje schoon te maken.


Ook is er weer allemaal nieuw leuk spul om op stofjes te sprayen, of spoelen. Sew fresh: een natuurlijke geurverwijderaar,
Flatter: een stijfselspray van dezelfde firma als soak.
En Soak: ik ben zo blij dat ik eindelijk Soak heb kunnen inkopen. Soak is een wasmiddel voor al je 'delicacies' zoals quilts, maar ook lingerie bijvoorbeeld. Eén theelepeltje soak in een gallon (zeg maar een wastafel/gootsteen vol) koud (!) water. 15 minuten laten weken en dan zachtjes uitknijpen, je hoeft niet te spoelen!


En omdat hier regelmatig vraag naar is, heb ik deze vulparels ingekocht. Om knufelbeestjes, beanbags en dergelijke mee te vullen/verzwaren.

Heb je stiekem ook al die leuke stofjes gezien waarop ik deze producten heb gefotografeerd :-)
Bovenste foto: Sterbloemetjes van de nieuwste stofserie van Sarah Fielke: Enchanted.
Soak-producten op: een sprookjesstof: The land that never was; Folkloric van Cloud 9 (organic cotton)
en de onderste foto met die geweldige beachgirls (swim team) van Windham. (mij lukt het niet om op die manier met een breedgerande hoed op het strand te liggen, haha)

Zie ik jullie (even gedag komen zeggen hoor!) op de quilttentoonstelling in Arnhem op 7-8-9 september 2014 in de Eusibiuskerk?

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com


Birdblocks, quiltshop Amsterdam

creating rainbows

2 opmerkingen:

Marina Brito de Campos zei

Neeee, ik ben al geweest! Ik kom die leuke stofjes wel weer in de winkel bekijken!

Johanna Zweden zei

Fijn weekeinden gr uit Zweden