woensdag 2 juni 2010

Patchwork sky


Een prachtige blauwe lucht, maar helder? Nee, met al die vliegtuigstrepen kan ik het niet helder meer noemen, ik hoop maar dat het meest water is wat je ziet...

Het is wel een mooi patchwork effect, niet waar?
Als je dacht, tjonge wat een boel vliegverkeer, nou je ziet nog niet de helft, hier een foto de andere kant op, maar er is nog een heel stuk lucht wat je niet kunt zien en ja hoor ook daar zijn vliegtuigstrepen. (eens tellen hoeveel er in een vrij korte periode dus overkomen vliegen, gelukkig hoog genoeg om het lawaai niet te horen)

Laten we maar hopen dat iedereen geniet van z'n vakantiereisje.

Over genieten gesproken, kijk eens wat Anette van de week voor me mee bracht:

Een chocolate-chip-cookie. Maatje wagenwiel (13,5 cm en ruim 1 cm dik) :-)
Dat was genieten!

Nog meer genieten is dat ik afgelopen week (eindelijk) lid ben geworden van de bibliotheek (je mag er 10 mee per keer, mag je raden hoeveel ik er mee heb):

Het bovenste boek is al uit (even goed naar de titel kijken, het is een HEERLIJK boek), er blijkt ook een sequel van te zijn, dus die moet ik volgende keer zien te vinden. Alle boeken zijn Engels, dan heb ik het gevoel dat ik er nog Ć­ets van opsteek, want het zijn allemaal chic-lit boeken en die vallen nou eenmaal vaak in de romantische categorie, laat mij maar lekker wegdromen...


Even de laatste aftekenlijntjes eruit wassen en hem daarna mooi plat laten drogen.

Het volgende quiltwerkje is onderhanden, dit keer zit er een polyester vulling in en ook bij dit werk is Roos weer behoorlijk aan het saboteren:
 

Kijk de naald zit er nog in, met steekjes erop:Net zo lang draaien tot er een mooi holletje ontstaat. Conclusie 1: Het is dus niet de wollen vulling die de quiltjes zo onweerstaanbaar maakt.

Groetjes,

Merel

www.birdblocks.com

5 opmerkingen:

katrien zei

WAt een vliegverkeer.Daar in jou buurt.
Succes met je volgend quiltwerk.

Yvonne aka sommeke zei

Chocolade fan? ;-)
Ik verdenk de katten er van dat ze gewoon lekker in de weg willen liggen!

Annelies vdB zei

Troost je, ook als ik hier in het Gooi naar boven kijk zie ik heel wat strepen. Misschien dat ze wat hoger vliegen dan bij jou, maar ze zijn er.
Zelf het koekje geeft inspiratie tot een quilt. Ook daar zie ik patchwork in. (vast beroepsdeformatie)

Shirley zei

Wat een dondersteen, die kat. En ooh wat een heerlijke choc-chip cookie, daar ga je gewoon voor zitten he, net als voor al die boeken, ook smullen.

Dineke zei

Zulk luchtpatchwork hebben wij hier niet. De retourtjs Scandinaviƫ laten het hier meer op een snelweg lijken meestal.
Katten houden gewoon van quilts, punt, vulling maakt geen donder uit hier. Als Guus een quilt in het vizier krijgt, nestelt hij zich ook het allerliefst in zo'n holletje. LOL