vrijdag 4 juni 2010

tat - tuut - tat - tuut...

Wat een herrie. En wat veel sirenes tegelijk! Is er soms iets aan de hand? Ja dat wel, maar erg is het niet. Het is een speciale actie van Artis (klik). De (zieke) kinderen mogen vanavond Artis bezoeken (en andere dierentuinen in Nederland) en ze worden er heen gebracht in een colonne van politie, brandweer en ambulance met de toeters aan! Ik hoop dat ze veel plezier hebben, het weer doet in ieder geval leuk mee.

Misschien ga ik morgen (na winkeltijd) weer eens even naar Artis, het is weer juni dus de ZOOmeravonden (klik) zijn weer begonnen. dan kan je op zaterdagen tot zonsondergang door de tuin lopen. Een picknick mee en genieten maar! Even kijken naar het jong van Blo/p ( een zeeleeuw) en meteen even kijken of Carolien (een andere zeeleeuw) al heeft geworpen, die loopt/zwemt ook op alle dag...


Edit:
Hi Elly (zie reactie), ik had er een aankondiging van gelezen hoor, vorige week al! Maar ja niet iedereen leest alle kranten. Als je de stoet letterlijk hebt kunnen aanschouwen dan kon je het ook zien, want ze hadden allemaal borden op de auto's en je zag alle auto's vol zitten met 'gewone mensen', naast natuurlijk mensen die wél in uniform waren. Het lijkt me een hele belevenis om met zo'n auto mee te mogen rijden met sirenes en al (behalve als het noodzakelijk is, zoals in een ambulance of als ik iets stouts heb uitgevreten zodat ik achterin een politiewagen plaats mag nemen, toch maar niet (zal ik dan maar braaf blijven?)). Er stond in de krant dat het 's avonds zou zijn, dus ik had ze wat later verwacht.

Groetjes,

Merel

www.birdblocks.com

2 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Goed dat ik het bij jou net had gelezen. Ik was de katten bij mijn zus aan het verzorgen en ik hoorde overal sirenes. Het geeft inderdaad het idee of er een ramp is gebeurd. Gelukkig kon ik het snel loslaten. Op AT5 tekst staan diverse reacties van mensen die er totaal niet van gediend zijn. Het zou inderdaad handiger zijn als ze het even aankondigen.
Veel plezier morgenavond in Artis.
groetjes Elly

Johanna Zweden zei

Hallo Merel weer even alles bij gelezen, als je een tijdje niet komt, dan is het extra genieten.
Hoorde van Elly dat je de 12de een Bee hebt, ik kom gezellig aanschuiven, mag wel hé
Nu tot dan dan, groetjes Joke