donderdag 1 juli 2010

Wedstrijdblokje voor het 7-jarig bestaan van Birdblocks

En alweer een jaar voorbij, nee nog niet hier op het blog, maar wel al in de winkel. Binnenkort bestaat de winkel alweer 7 jaar en om deze heugelijke dag te vieren heb ik een wedstrijdblokje getekend. Een stitchery dit keer, dus een lijnborduurwerkje. Maar je mag er, als je durft, ook een applicatie van maken, het zijn wel hele kleine vogeltjes hoor!
 
Klik hier om naar de pagina te gaan waar het patroontje kan worden gedownload.

Je kunt het patroontje zo vaak maken en inleveren als je wilt.

8 augustus 2010 is de grote dag, maar omdat dit op een zondag is, heb ik besloten om de feestelijkheden te bewaren tot zaterdag 14 augustus 2010.
Dus op zaterdag 14 augustus 2010 is iedereen welkom om de verjaardag van Birdblocks te komen vieren, we zullen om 13.00uur overgaan tot het huldigen van de winnaar(-s), mits deze aanwezig is (zijn). Het is nog wel eens moeilijk kiezen, vandaar :-)


En nog een mooi kleurenplaatje om het bericht mee af te sluiten. De hele regenboog is weer in zuurstokken te verkrijgen :-) een kleurtje per zuurstok, of...
alle kleuren van de regenboog in één zuurstok, in effen pastel of fel gemarmerd. Oh, heerlijke snoepjes zonder calorieën.

En als dat nog niet genoeg is doen we ook nog wat andere combinaties, of zwart/wit, hoezo kleurloos?

Zuurstokken bestaan altijd uit 12 lapjes van 25x27 cm.


Groetjes,


Merel

2 opmerkingen:

katrien zei

Leuke zuurstokjes.

Yvonne aka sommeke zei

Lekkere zuurstokken!
Patroontje is al afgeprint!