zaterdag 14 mei 2011

We zijn er weer!

De afgelopen dagen kon ik er niet bij. Waarbij? nou bij mijn blog, lezen OK, dat kon gelukkig wel, maar een nieuw berichtje erop zetten was even niet mogelijk, terwijl ik best wel wat te laten zien had! Maar nu zijn we er gelukkig weer.

Stel nou dat ik er morgen weer niet bij kan en je wilt toch wel graag het blokje van deze maand gaan maken, stuur dan even een email, dan kan ik je de link rechtstreeks doorsturen.

Wat wilde ik laten zien? Kijk maar:
De kast met nieuw binnen Kaffe Fasset geweven strepen bijvoorbeeld.
Snoepjes zijn het, en dat zonder calorieƫn, wat heb ik toch een heerlijk vak.

Of deze, een basisserie van Moda:

Oh, genieten! Bijna zonde om te verkopen :-)
Het is een mooie basisserie, stofjes die als ondersteuning van wat wildere of drukkere stoffen kunnen worden toegepast, maar ook in de hoofdrol doen ze het goed hoor, kijk maar:
Judy combineert deze swirly's met effen zwart en effen geel voor de sterpuntjes, en het wordt een prachtige grafische quilt.

Afgelopen woensdag had ik hier thuis een supergezellige Bee met Elly en Marion, we hebben met z'n drietjes heerlijk op het handje zitten werken. Ik heb wat steekjes quiltwerk aan een Dollyquiltje gedaan (de crashtest dolly) en ik heb mijn quiltkast eens open getrokken voor een show-and-tell, hoofdzakelijk work in progress en work in very slow progress (WIVSP). Nou Meer hoe kan dat nou toch al dat onaffe werk? Nou heel simpel, de affo's liggen voor het overgrote deel in de winkel natuurlijk! En dan is er nog de categorie affo's die niet meer bij mij thuis wonen omdat ik ze heb weggegeven, dus er blijft voor thuis dan maar weinig over! Ach, ik word ook blij van al die potentiƫle affo's die in de kast liggen, want eens komen ze af... en in de tussentijd valt er nog wat te kiezen als ik aan het werk wil gaan :-)
Nou ja en we hebben natuurlijk ook het dak eraf gekletst tijdens de bee met z'n drietjes, dus het was erg gezellig en het werd laat.... we zijn nog net niet in de vroege uurtjes beland, LOL.

Nee, nog even geen foto van het quiltwerk van Crashtest dolly, dat zou zo saai worden, al maar bijna dezelfde foto's. Nog vier cirkels quilten en een afwerkbiesje en dan mogen jullie hem weer zien; ik zal een beetje opschieten!

Nog een fotootje dan om het af te leren:
Een nieuwe zuurstok in de maak, mooie bestorven kleurtjes voor in je civil war stijl quiltje. 12 lapjes, dus meteen lekker veel variatie! Overigens is er van de bovenstaande Moda swirls ook en zuurstok gemaakt!

Nu maar gauw uploaden, stel dat blogger er straks weer uit ligt :-)

Groetjes, 


Merel

4 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

We hebben helemaal niet gekletst, alleen maar hard gewerkt.
Maar je show and tell was prachtig. Bij mij ben je met 5 minuten klaar.

Birdblocks zei

Oh Elly, dat gelooft toch niemand ;-)

Judith zei

Heerlijk zo'n bee.

Yvonne aka sommeke zei

LOL met Elly! ;-)))
Goe weekend!