zaterdag 18 augustus 2012

Over steekjes met de hand


't Lijkt al heel wat hè, als je even niet op de randen let ;-) Ik ben ook langzaamaan steeds verder. Alle blokken zijn gequilt, nu de tussenblokken nog! Maar ondanks dat ik het leuk vind om met perlé garen met de hand te quilten, kreeg ik ineens de kriebels! Ik wil deze nu wel eens AF hebben! Dus ik zit er over te denken om de tussenblokken met de machine te doen. Een peulenschil, want ik wil er enkel een ruit in quilten met gebogen lijnen.Helaas moet deze daarvoor ook even wachten, want er staan andere quiltjes eerder op de te-machine-quilten-lijst :-)
(of zal ik dan toch maar met de hand .... ach ik weet het nog niet) (en als ik dan met de hand ... zal ik dan in blauw of in rood gaan quilten?)

Ook dit dollyquiltje had ik van de week weer even ter hand genomen. Dat komt: ik vind het wat warm voor zo'n grote lap ;-)

Deze is zo'n 50 cm, dus dan valt het nog wel mee met de warmte op schoot, LOL

Ik moet nog 1 ster, een stukje ster en de lichte driehoeken quilten.


In de lichte driehoeken had ik een veerpatroontje geschetst. Maar later dacht ik, dat past eigenlijk niet zo bij de verder vrij moderne uitstraling, dus dat gaat hem niet worden.
Ik denk dat ik er boogjes in quilt, zodat het patchworkpatroon herhaald wordt in het quilten... Zal ik hem dit weekend eens afmaken?

En dan nog een mededeling van huishoudelijke aard, LOL:

OH, jummie er is weer een stapel boeken binnengekomen!
 

Groetjes,


Merel

 www.birdblocks.com

1 opmerking:

Yvonne aka sommeke zei

Hmmm... moeilijke keuzes hé!