maandag 17 september 2012

Over bestellingen en wensstapeltjes

Om vrolijk van te worden :-)

Zeg nou zelf:

Merel, heb jij ook leuke stofjes voor een lief meisjesquiltje wat ik wil maken voor mijn nichtje....
Nou, ik vind de elfjesserie van Natalie Lymer wel heel lief voor een meisje...
Oh, ja, die is enig, doe maar 20 cm van elk, en 2 meter van een effen die er mooi bij past...
...(oh, moet ik nu een effen erbij zoeken, ik vind die mooi, maar ook die, en die..., wacht ik stuur wel even foto's van alle 3, en toen werd het de groene. En eigenlijk had ik die zelf ook als beste gekozen...)

Het rechterstapeltje:
Oh, die Moda dots zijn zo leuk.... maar die zuurstokken die je ervan maakt zijn zo snel op, kan je alvast 25cm per kleur afsnijden, dan kom ik ze morgen ophalen!
Tuurlijk, ik zorg dat het klaar ligt!
(goh, wat een snoepjes liggen daar klaar, even een fotootje maken :-)    )


En dan deze set, oh weer een roze/oranje combinatie waar ik verliefd op ben, net als deze. Voor het patroon dat ik uitkoos heb ik nog 2 effen (of effen-achtige) stoffen nodig, ze moeten goed contrasteren met elkaar en ook en beetje met de printjes (maar dat mag minder uitgesproken)

Het is zo moeilijk kiezen! Neem ik toch weer die paarse erbij, omdat die er zo goed uitspringt? Of toch die donkerste donker oranje (de nieuwe Kona kleur: Flame), oh ik geloof dat ik maar een paar proefblokjes maak. Deze effen stoffen passen zo leuk bij elkaar, zo samen kan ik van die proefblokjes ook een leuk quiltje maken ;-)

Gelukkig mag ik wel proefblokjes maken, want een nieuw project beginnen mag nog niet zolang het groene monster de Dromen van Ierland-quilt nog niet af is :-)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

3 opmerkingen:

inge zei

leuk stapeltje! ;-)

Shirley zei

Kwijlen bij die superleuke stapeltjes.

Marina Fluit zei

Moeilijk he al die beslissingen?