donderdag 17 januari 2013

Over langzaam

Ohhh, is ie nou nog niet klaar. Allen het biesje hoefde nog maar...Nou nee dus, het ligt er nu zo bij. En ik had heus wel tijd hoor, ik heb gisteravond voor de 3e keer gezien hoe Rudolf Bossche koeken maakt, zucht. Hoe komt dat toch, dat als een quilt bijna (!) klaar is dat er dan ineens overal remmen opduiken. Ik weet niet of je wel eens hebt gekeken naar een vliegtuig dat remt, dat er dan ineens overal flapjes opkomen die extra weerstand geven. Zo voelt het bij mij ook, mijn flapjes staan uit. De quilt mag niet af....

HUH, de quilt mag niet af, wat is dat nou weer voor onzin?

Nou onbewust wil ik denk ik gewoon niet dattie afkomt, want we hadden het zo leuk samen ;-) en als ie af is, dan is er niks meer aan, zeg maar.

Wat natuurlijk helemaal niet waar is, want ons leven samen begint net! Als ie af is ga ik hem voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst liefdevol wassen en drogen, en dan.... dan mag ie mee naar bed, gaan we samen knuffelen op de bank, leuke dingen doen, met de katjes slapen, misschien wel picknicken in het bos, of met mijn nichtje spelen als ze op bezoek komt. Gewoon van alles leuks. Liefst tot in lengte van dagen. Durf nu maar eens te zeggen dat er dan niks meer aan is!

Dus waarom lukt het dan niet om hem af te maken? Stom onderbewuste.... Vanavond ga ik aan de gang. Huppa! niet zeuren, maar naaien. En dan.... als ie af is ...  dan doe ik, dat mag je best weten.... samen met de quilt, doe ik dan een vreugdedansje. Een beetje mal? ach ja, nou dat geeft niet hoor, zo ben ik :-)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

4 opmerkingen:

Marina. zei

En toch snap ik wel wat je bedoelt. Zou het iets met loslaten te maken hebben?
Groet, Marina.

Pauline zei

Mal? Misschien een beetje, maar wel heel herkenbaar mal ;-)

Marina Fluit zei

En als die dan af is, dan begin je toch weer aan een nieuw vriendje???? Je hebt vast nog wel een paar leuke stofjes waar jw nog iets mee wilt doen in de winkel??
Groetjes
Marina Fluit

Dineke zei

Voor mij niet echt herkenbaar ik heb zo'n fase meer in het midden van het maken, als ik weet hoe het er uit gaat zien, maar ik moet dan nog zoveel voor het project af is, of me dan een beetje de moed in de schoenen zakt. O, en die filmpjes van Rudolf, dat blijft lekker om naar te kijken.