woensdag 2 januari 2013

Over Stash voor MODerne lapjes

Voor het nieuwe jaar hebben we een aantal leuke dingen in petto! Immers we vieren dit jaar ons 10 jarig bestaan, dus we willen er echt een feestjaar van maken! 10 jaar? Jaha, 10 alweer, wat gaat de tijd toch hard, als je LOL hebt.

Als eerste willen we graag introduceren:

de MOD Stash club


Zo gaat het in zijn werk:
Je ontvangt per maand een selectie van 6 leuke MODerne lapjes in één kleurstelling. Dit zijn echte stash builders, hierboven op de foto zie je een voorbeeld voor de maand waarin we roze als kleur doen, en een voorbeeld voor de maand waarin we limegroen als kleur doen. Deze club is echt bedoeld om je voorraad MODerne stofjes op peil te brengen/houden, dus we bieden dit aan als FQ-pakketten en als HM-pakketten (halve meters).

Je kan lid worden voor 6 maanden of voor een heel jaar, of je kan kiezen om 'losse maanden' te bestellen. (Let erop dat de clubleden voor gaan, dus als de geselecteerde stoffen op zijn, dan is het pakketje los niet meer te bestellen.)

We hebben de kleuren voor het hele jaar ingedeeld:


Ik maakte een kleurencirkel met de effen stoffen, daar gaan we de SOLID Stash club voor oprichten, maar daarover later meer :-) Dit is even een plaatje om de kleurenindeling voor het hele jaar te laten zien.

Wil je meedoen, kijk dan nog even op de website voor de details, en stuur een email met je gegevens, en welke hoeveelheid je wilt ontvangen. Je kunt elke maand instappen, want volgend jaar januari maken we weer een nieuwe selectie MODerne roze lapjes, etc!


Elke maand zo'n vrolijk pakketje in de bus, dat is toch een feestje :-)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

Geen opmerkingen: