zaterdag 19 oktober 2013

Over roze artikelen

Wat krijg je als je voor de gein een keer alle roze artikelen uit de winkel gaat verzamelen?

Een veel grotere stapel dan ik dacht, hihi:


Wacht ik zal het even wat netter neerleggen!


en dan ook nog even inzoomen?
eerst de linkerhelft:

Je ziet van links naar rechts:
De korte add-a-quarter liniaal, static stickers (om onder je liniaal te plakken tegen het glijden), een magneetdoosje (Sew-Lutions dat onderste boven ligt, LOL), 2 bolletjes perlé 12 garen, een 'pop-top' etui voor je rolmes, het Sew EZ finger-thing, daaronder die handige schuifjes voor op je meetlint (met het oranje kartonnetje), dan bovenaan twee scharen en de lange add-a-quarter liniaal. (en de helft van een verpakking rubberen vingerhoedjes)

en hier de rechterhelft:

Hier zie je van links naar rechts:
Rubberen vingerhoedjes, een rits van 30 cm, een reis-naaisetje met roze vouwschaartje, roze veiligheidsspeldjes, een stoffen hoesje met reis naaisetje, een roze rubberen vingerhoedje met metalen kapje van Bohin, dan onderop dat staafje met een oogje, dat is eigenlijk een heel klein schaartje dat om een hoekje knipt! Daarboven de vlekkenverwijderaar van Sewline, daar boven spelden met het pink ribbon-strikje, klosjes Superior Masterpiece 50 wt garen, roze flowerhead pins, nog meer scharen, klosjes Verloopgaren Superior King Tut 40wt en als laatste de roze rubberen vingerhoed met metalen kapje van Clover.

Na het maken van de foto's (en het allemaal weer opruimen) kom ik uiteraard nog een paar roze dingetjes tegen die niet eens op de foto staan! Nou kom die maar in de winkel bekijken :-)

Gelukkig maar dat quilters vaak wel van roze houden :-)

Als je een last-minute beslissing neemt om toch morgen met onze bus mee te gaan naar Veldhoven, dan kan dat, MAAR zorg dan wel dat je ruim op tijd op het opstappunt van je keuze staat, en neem het juiste bedrag mee, zodat je bij instappen gelijk kunt betalen!

Bussagiers die op zondagmorgen in alle vroegte naar een van onze opstappunten reizen: let op: op deze zondag is de Marathon van Amsterdam, daardoor zijn sommige trams en bussen gewijzigd! Kijk hier voor informatie daarover!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh wat heb ik je aangedaan met al die rozedingen. Gelukkig heb ik het merendeel in de loop der tijd al bij je gekocht.
Tot morgen.

Charlotte zei

Ter ere van Pink Ribbon??

Veel plezier in Veldhoven.