zaterdag 8 februari 2014

Over papiertjes

Uhoh. Ze zeggen wel eens 'google is your friend'. Maar bij mij gaat dat helaas helemaal niet op :-) Google is mijn verdwaal-maar-raak-gids! Van de wal in de sloot, zoekt en gij zult van alles vinden wat ook leuk is, ik ben zo 3uur verder. Gevaarlijk dus.

Dit keer zoek ik voor een klant (die in Noorwegen woont, dus ik kan het niet even gauw voordoen in de winkel) naar de techniek English paperpiecing, aka de kartonnetjes methode. Daarover heb ik een vrij uitgesproken mening: Leuk dat andere mensen zich daar mee bezig houden, het zelfs een geweldige techniek vinden, maar het is niets voor mij! Ik word er zenuwachtig van. Gelukkig is er voor elk wat wils.

en dan kom ik dit tegen:

Ge-wel-dig, het linkt hier naartoe, waar je de mallen kunt bestellen.


Kijk dit zou ik dan nog wel kunnen. Deze uitvoering vind ik heel mooi (oef, weer een WIM = wil-ik-maken), lekker kleurig en een mooie layout.


En deze dan, best ingewikkeld, goed alles in de gaten houden. Maar als je het dan af hebt.... WOW


Deze ringen op een basisondergrond, niet te vol, veel 'negatieve ruimte' houden, ik zie het al helemaal voor me. Jeetje zal ik dan toch nog aan de English paperpiecing??? Ach, misschien kan ik deze inspiratie maar beter weer vergeten, het WIM-lijstje is al vol genoeg!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

1 opmerking:

Rosa zei

Love them all.Anyone looks gorgeous!