woensdag 15 september 2010

Bijkomen

Nou wat ik deed weet ik niet, maar mijn zojuist getikte berichtje is weg. Nog maar eens proberen...

Na de beurs in Deventer moet ik nog even bijkomen. Het waren drukke dagen en met het heen en weer rijden naar Amsterdam erbij best vermoeiend. Maar leuk! Zoveel quilters zie je niet gauw op één dag. Allemaal enthousiaste mensen die van een leuke dag genieten. en het is voor ons ook altijd weer leuk om mensen uit een ander deel van het land te ontmoeten en weer eens bij te kletsen met collega's.

Al met al een leuke maar drukke week. Voorbereiden (tijdens de voorbereidingen nog even een verkoudheid erdoorheen gejaagd, het was in 3 dagen gelukkig weer over), op de beurs staan en op zondagavond alles weer in pakken en in Amsterdam de winkel in schuiven.

Maandag had ik vrij, écht vrij. Ik heb dan ook niets gedaan, dat niets doen bestaat bij mij uit heel veel lezen, het boek dat ik zondagavond begon had ik dan ook maandagmiddag uit. Het enige dat echt even moest was stofzuigen en verder loopt de was niet weg (nog niet, LOL). 's Avonds mocht ik uit eten met familie en poef het feest was alweer voorbij, dinsdag weer gewoon aan de gang in de winkel. Met alle tassen en dozen van de beurs nog niet uitgepakt kreeg ik een levering binnen van 21 dozen (niet allemaal grote), dus dinsdag en vandaag stonden in het teken van uitpakken.

Er zaten weer allemaal leuke dingetjes in die nu alweer staan te pronken in de winkel. Binnenkort zal ik wat plaatjes laten zien.

Dit kan ik nog wel laten zien, ik heb vlak voor de beurs nog wat leuke pakketjes gemaakt:

Sorry voor de flits in sommige foto's, maar zonder werden de kleuren niet mooi.

Zaterdag is alweer de 4e bijeenkomst van de Dolly Quilts, dus ik moet gauw aan de gang om hem af te maken!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

5 opmerkingen:

Isabella zei

Die pakketjes zien er wel heel erg leuk uit.

Sabine zei

Hoi Merel, je pakketjes zien er gezellig uit! Tot de volgende keer.

Marielle zei

Die pakketjes zien er heerlijk uit.

katrien zei

Leuke pakketjes.
Ben benieuwd naar het volgende quiltje

Shirley zei

Kwijlen, niet normaal!! Beneden denken ze dat we lekkage hebben van een regenbui.