zaterdag 10 december 2011

Boekenbabbeltje

 
van onder naar boven:

Pretty little Cozies

Je kunt het zo gek niet bedenken of er wordt een jasje om gemaakt :-) Een ijsbeker, diverse tasjes voor mobieltjes, laptops etc, theemuts en eierwarmer mogen niet ontbreken, maar ook een hoes voor je naaimachine en nog veel meer! Leuk om voor jezelf te maken of als unieke cadeautjes (maar dat geldt eigenlijk voor alle projectjes uit al deze boeken!)

Pretty little Presents

Kussentjes, onderzetters, hartjes, kofferlabels, tasjes, allemaal lieve projectjes ontworpen als cadeautje. Maar soms heb je gewoon zelf een cadeautje verdiend hoor!

Pretty little mini Quilts

Leuke, lieve quiltjes, soms in een uitdagende (nieuwe) techniek. In een klein quiltje kan je zo'n techniek mooi even uitproberen, bevalt het niet, dan is je werkstuk evengoed (bijna) af en als je het een leuke techniek vind, kan je lekker grotere werkstukken gaan zoeken om mee aan de gang te gaan!

Pretty little Potholders
 
Ik had niet kunnen bedenken dat er zoveel manieren zijn om je pannen veilig mee vast te houden :-) Er staan heel veel (soms verrassende) ontwerpen in voor pannenlappen, grappige, handige, kunstzinnige en chique. leuke ideeën voor in de keuken en op tafel!

Pretty little Patchwork

Allerlei projectjes die gemaakt zijn van lapjes. Tasjes, een zonnehoed, een mobile, een jogamatje, en nog veel meer verrassende werkstukken. En tijdens het doorbladeren van dit boekje bedenk je er vast zelf nog een aantal bij!

Pretty little Pillows

 Deze schatjes zou je toch vanmiddag nog willen maken?

Leuke vrolijke kussens voor elke gelegenheid, stijlvol, voor de kinderen, maf, ze staan er allemaal in.

Pretty little Pincushions

Speldenkussens hebben we nooit genoeg. Gelukkig staan er in dit boekje een heleboel ontwerpjes. En oh, je zou ze allemaal wel willen maken! En waarom ook niet, het zijn handige dingen om op verschillende plekken te hebben staan, en ze zijn ook zo leuk om te sparen of cadeau te doen.

Pretty little Projects

Dit boek verzamelt uit alle bovenstaande boekjes een aantal projectjes, dus al het leuks van hierboven samen in een boek! 100 werkstukken, wow, dat wordt nog moeilijk kiezen! Ach, je kan gewoon vooraan beginnen en dan stuk voor stuk aan de gang. Maar als je niet kan kiezen kan je ook eerst alle 1e werkjes van een hoofdstuk doen, en dan alle 2e projectjes, en ... ah, gewoon lekker mee aan de gang gaan....

Ik hoop dat je even wat inspiratie hebt opgedaan. Wil je een boekje bestellen, graag middels een email, wie het eerst mailt,die het eerst maalt (uhm....of zoiets, LOL)!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

Geen opmerkingen: