zaterdag 17 augustus 2013

Blogtour vandaag bij Jacqueline

Riet heeft haar eerste Cat or Dollyquiltje al af! En ook zij heeft er een kussen van gemaakt :-) Zal ik de serie dan maar Pillow, Cat of Dollyquiltjes gaan noemen? LOL. Ach, de 12 quiltjes hebben niet allemaal het zelfde formaat, en ook al kan het wel, een rechthoekig kussen, het is wat moeilijker om er een goede maat vulling voor te vinden.


Naast het hele feestje van de Cat or Dollyquiltclub en de blogtour gebeurt er natuurlijk nog veel meer! Zo heb ik donderdag de enveloppen met de MODStash van deze maand alweer verstuurd.

En ook ben ik begonnen met de organisatie van de busreis naar de quilttentoonstelling in Veldhoven. Daarvoor kan je je vanaf nu weer inschrijven! Stuur daarvoor een email aan info @ birdblocks . com.

Het gaat dit jaar iets anders, omdat je korting op je entree krijgt als je lid bent van het quiltersgilde. Daarvoor moet je wel je lidmaatschapskaartje van het quiltersgilde bij het kopen van een entreekaartje laten zien.

Daarom heb ik dit jaar besloten om alleen de kosten van de busreis te rekenen, je moet dan zelf een entreekaart kopen.

De dag waarop de busreis valt is zondag 20 oktober 2013. De bus heeft een opstapplaats in Krommenie, Zaandam, Amsterdam-Noord en bij Amsterdam CS. Kosten zijn dit jaar € 28,70 per persoon. (binnenkort ook op de website)

En dan nu de blogtour: vandaag gaan we naar Jacqueline (en reageren), zij is ook met iets leuks in 'blogland' bezig, want zij organiseert een Bloggersquilt! Als je een (quilt)blog hebt, kan je bij haar je lievelings-quiltblokje melden en dan zet zij jouw blokje in de quilt. Ze werkt hem zelf uit, dus je hoeft alleen maar te vertellen waarom je dat een leuk blokje vindt. Het is natuurlijk wel leuk om zelf ook de bloggersquilt te gaan maken! (Nee, hoe leuk ik het ook vind, ik doe niet mee, want ik heb al te veel leuke quilts die ik graag wil maken, of waar ik al mee bezig ben ;-)   )

Niet vergeten: bij elk blog mag je een reactie plaatsen, en wie weet win je dan wel een cadeautje, want er zit ook een give away aanvast. Haar blogje staat er al, dus ga maar gauw een kijkje nemen.

Aan het eind van de blogtour trek ik uit de reacties van elk bezocht blog een winnaar. Ik heb 12 leuke prijzen uitgezocht, die ik onder de winnaars zal verloten. Maar let op je mag per blog/dag maar 1x reageren, anders vervalt je deelname!

Lees op de volgende data de gezellige blogs van:

8 augustus 2013 -> Shirley:  Zipje en Zopje

9 augustus 2013 -> Lida

10 augustus 2013 -> Elly:  Creatieveling Elly

11augustus 2013 -> Katrien:  Scrappatch

12 augustus 2013 -> Josephine:  Lappies en larie

13 augustus 2013 -> Miranda:  Miramoza Avonturen met quilten

14 augustus 2013 -> Marina:  Mijn quilt avontuur

15 augustus 2013 -> Inge:  Chevremont

16 augustus 2013 -> Marga:  MarPie's sewing projects

17 augustus 2013 -> Jacqueline

18 augustus 2013 -> Ingrid:  Supergoof quilts


Trekking van de prijzen: 20 augustus 2013 -> Mrs. Scissors and the s(e)wing of things (dus dat is hier terug!).

De winnaars zullen op de blogs waar ze hebben gewonnen worden genoemd, en ook hier op dit blog komt een lijst, een winnaar dient binnen een week na bekendmaking te zorgen dat zijn naam en adresgegevens bij mij bekend zijn.

Gaan jullie mee op tour?

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

4 opmerkingen:

Rosa zei

Gorgeous cushion!

katrien zei

Drukke tijden voor jou.
Jammer dat de blogtour er bijna opzit,toch veel reacties gehad.

Betty zei

Gefeliciteerd met de 10e verjaardag van je leuke winkel!!! Dat er nog maar vele mooie jaren mogen volgen. Zojuist heb ik de hele bloghoptour in 1 keer gedaan, en ik heb een boel leuke nieuwe blogs ontdekt. Bedankt voor deze leuke "rondleiding" in blog-land.

Goretjes Betty

Guusje, zei

Gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan een hele tijd. En wat een leuk kussen.