woensdag 20 augustus 2014

Over Oranje en andere zaken

Pfff, het is al weer een tijd geleden, maar ik loop nog steeds met een hoofd vol natte watten. Moe, snel afgeleid, en naast berusting en de overtuiging dat ik er goed aan heb gedaan om het lijden te stoppen, toch ook veel verdriet. Simpelweg om het missen, als die kleine persoonlijke dingetjes. Elke kat heeft toch z'n eigen dingetjes.

Maar om toch te proberen om weer in het gewone te komen, heb ik mijzelf streng toegesproken en besloten om het bloggen weer op te pakken. Even wat extra structuur :-)


Om te beginnen dan maar wat winkel dingetjes. Zoals het MOD Stashpakketje van augustus.


Deze dingen zijn ook net binnen. Hier mee kan je zelf gemakkelijk, snel en accuraat je kartonnetjes stansen. (volgens de verpakking kan je er ook stof mee stansen, maar het lijkt mij slimmer om je kartonnetjes ermee te maken, want die wil je heel precies hebben, de stof vouw je er toch maar omheen)
de maten (de lengte van één zijde) zijn:
1/2 inch
3/4 inch en
1 inch
Ik heb er niet heel veel van op voorraad, dus als je er een wilt stuur dan een email, dan kan ik er een voor je reserveren of bestellen.


Verder heb ik met mijn wazige hoofd eindelijk de legpuzzel afgemaakt, hij lag al tijden met alleen de rand en de bovenkant (de zee) klaar, maar verder kwam ik er maar niet mee, al dat gras en zand..... Netjes met een snijmat erop (anders hadden de katten zich er wel mee bemoeid) lag hij afgedekt. Ineens moest ie maar eens af.


Kon ie ten minste weer terug in de doos. HA ha.

De laatste foto's die nog op mijn camera stonden, gelukkig kan ik er nu weer naar kijken zonder meteen vol te schieten, en blij zijn dat hij zich zo te zien toch niet al te beroerd voelde (ook al had hij hier al zo'n 3-4-5 dagen niets meer gegeten)

OK, bijna gelukt met droog houden ;-)    ;-(     ;-}

Tot gauw, want ik heb wel íets genaaid in de tussentijd...

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com


Birdblocks, quiltshop Amsterdam

creating rainbows

6 opmerkingen:

Tilly zei

Wens je veel sterkte toe Merel, afscheid nemen van een poezenbeest valt heel erg tegen. groetjes Tilly

inge zei

xxx

Paula zei

Ik voel met je mee,wij hebben dit jaar onze poes naar het asiel moeten brengen omdat hij aggresief was naaar mij (bijten). Dat was ook geen makkelijke stap.wij hebben ongeveer 35 jaar poezen gehad. De eerste maand is het moeilijk dan komt de gewenning en slijt het gemis.
Sterkte verder

Unknown zei

Veel sterkte ermee, Merel, ik weet hoe het voelt.
Mijn Sam stierf een paar maanden geleden.

Marianne

Dineke zei

Bij die laatste foto's wordt hier het zicht ook wat wazig. Onze Mischa(golden retriever) van 12 wordt ook duidelijk oud. Dus er komt hier ook een moeilijke beslissing dichterbij.

Anoniem zei

Hi Merel, wat een mooie foto,die laatste, wat een lief koppie! Zo te lezen hebben verschillende mensen weleens afscheid van een geliefd huisdier moeten nemen, of staan ze voor die moeilijke keuze. Lijkt me verschrikkelijk moeilijk, ook wij hebben een trouwe viervoeter die al 14,5 jaar bij ons is en hopen dat ze nog een tijdje bij ons blijft. Ik snap het verdriet, gedeelde smart is halve smart! Groetjes Adri.