donderdag 11 juni 2015

over een CAL, haakt u mee?

Oh wat is het toch fijn dat er zoveel leuke handwerkdingen bestaan. Want ook al gaat het heel langzaam met mijn rippledeken, ik geniet erg van haken. Zo komt het dan ook dat ik een tijdje geleden, bij de presentatie van de CAL van Scheepjes 'Flight of Fancy' direct viel voor de kleuren en heerlijke zachte bolletjes katoen/linnen blend.

Vandaar dat ik eenmalig een aanbieding kan doen van een paar pakketten voor deze CAL 2015 (crochet along)

In het pakket 8 kleuren plus een aantal bollen in een bijpassende neutrale kleur, een haaknaald, een label en een houten sluiting, allemaal in de mooie tas. Het patroon vind je op internet, waar ook meteen een community is van deelnemers.

Deze kleurstelling heet Peacock (pauw)


Je hoef natuurlijk niet mee te doen in die community, maar het kan wel, en je kunt er ook vragen stellen als je vast loopt. Er zijn ook video's te bekijken!

Deze kleurstelling heet Hummingbird (kolibri)

Ik kan maar niet kiezen welke set ik het mooist vind :-)

Ben je nou benieuwd wat dit pakket moet gaan worden? Dit enigszins mysterieuze plaatje is het enige wat we te zien krijgen :-) Laat je verrassen en doe mee.


Als je een pakket wilt bestellen graag een email naar shop @ birdblocks . com of een reactie, wie het eerst komt die het eerst maalt.

Ondertussen aan het thuisfront:

Dozen uitpakken! Jeah, het gaat de goede kant op! Ik ga gauw weer door. Hoe sneller ik klaar ben hoe eerder ik weer 'echt' terug ben op mijn blog en achter de naaimachine!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com


Birdblocks, quiltshop Amsterdam

creating rainbows

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat ziet er goed uit Merel, lege dozen!
Fijn dat het opschiet kun je straks weer lekker genieten.
Groetjes Adri.