zaterdag 29 oktober 2011

Ondertussen aan de keukentafel...

... zit ik lekker te quilten. Soms teken ik een lijntje en soms gaat het uit de vrije hand. Bij de ene kleur heb ik het lichte vulpotlood nodig, en bij het volgende lapje de donkere. Noem het decadent, maar ik heb ook nog een roze :-) Want om nou voor elk lapje een andere vulling erin te doen, dat is mij te veel gedoe.

Het onderhoekje is al klaar :-)
(ach, het gaat eigenlijk best snel)

Ik heb ook nog een foto geprobeerd te maken van mijn dollyquilts muurtje, maar het licht is door de week al te slecht voor een goed plaatje, ik hoop dit weekend op een vrolijke dag, zodat ik overdag een beter plaatje kan schieten...

9 zijn er af! Nog 3 te gaan (van de serie van Sarah Fielke), maar ..... waar moet ik die kwijt?! (ik kan toch niet zomaar de kunstwerken van mijn vader eraf halen...)
Ach ik kan altijd nog een wisselende tentoonstelling houden :-)


Dit ligt nu onder de naaimachine... (blader maar een eindje terug, dan zie je wel weer waarvoor dit is) (OK, ok hier een linkje en nog een linkje, nou nog ééntje dan: link). Daar ga ik dit weekend weer lekker mee door, eens kijken of ik de top af krijg.

Wat gaan jullie dit weekend doen?

Groetjes, 


Merel  

3 opmerkingen:

inge zei

genieten van wat vakantiedagen, en van een uurtje meer slaap

Jantine zei

Dat quilterige tussendoor wordt erg leuk!

Anoniem zei

Hi Merel,
Leuk dat perlé garen ertussen,en ja wat ga ik doen of heb ik inmiddels gedaan; aan mijn kerst- stitchery gewerkt.Dat schiet al aardig op nog 2 blokken.
Als ie af is laat ik hem wel zien,ik werk hem af met die kerststofjes die ik toen bij jou gekocht heb.
Fijn weekend nog en tot ziens.
Adri.