zaterdag 28 juli 2012

Over boeken


Langzaamaan zal ik toch weer eens wakker moeten worden uit lurkdom (alleen stilletjes meelezen en niet zelf schrijven), maar ja als je niets doet, dan heb je ook zo weinig te vertellen, LOL.

Ik lees wel weer wat meer, hoewel dat in het begin ook langzaam ging. Je schijnt nog heel lang last te kunnen hebben van 'de narcose'. Bah, daar houd ik helemaal niet van, maar ja ik leg me er bij neer :-)

Daarom laat ik nog maar een boek zien wat mij inspireert.Ik ben er nog niet aan toe gekomen om hier iets van te maken, maar ik vind ze wel erg LEUK. Ik ben dol op letters, misschien komt het omdat ik nog niet echt kon kiezen wat te doen dat ik er nog geeneen gemaakt heb, maar dat gaat zeker wel gebeuren!


(een goede tip bij de introduction!)

De vraag is alleen: wat zal ik doen, ga ik scrappy, of met een specifiek kleurplan? Doe ik redelijk normale letters of ga ik een speciaal lettertype maken (er staat bijvoorbeeld een hele leuke met dik/dun in het boek als voorbeeld), oh keuzes....Het zou natuurlijk helemaal tof zijn als ik voortaan mijn naam op de achterkant van mijn quilts zet met gepatchte blokken, maar ik geloof niet dat ik me daaraan zou kunnen (blijven) houden, dus laat ik me dat nou maar niet voornemen. 'T zou maar een teleurstelling worden. Alleen een M dan?.... Uhm, ....doe dat nou niehiet.... :-)
ach, we zien wel, als ik eenmaal begin ben ik misschien niet meer te stoppen.

Voorlopig kom ik nog even niet in de buurt van de naaimachine (huil), want ik heb het idee dat je dan toch best veel spanning op je buik zet, dus maar niet forceren voor de zekerheid. Ik mis het wel hoor, hoewel ik de handwerkjes die ik allemaal onder handbereik heb liggen niet erg snel op pak, ach het komt wel weer.

Vanaf komende dinsdag (31 juli 2012) is de winkel weer 'gewoon' open ( di-za 10-17uur), ik mis jullie en de winkel te veel. In het begin zal ik het nog lekker rustig aan doen, langzaam opbouwen, maar ik heb wel veel zin om weer actief te worden!

Groetjes,


Merel

 www.birdblocks.com

5 opmerkingen:

Anita A zei

Hoi Merel,
Fijn om te horen dat het langzaamaan wat beter met je gaat, en ook leuk dat je weer gaat beginnen, thuis zitten is ook niet alles, toch?! Maar doe wel voorzichtig met je lijf.
Wat een leuk boek vol met idee├źn, ziet er goed uit.

Shirley zei

Enig boek die dame heeft ook een weblog waar ze haar fantasie de vrije loop laat. Misschien om er een uithangvlag van te maken met de naam Birdblocks er op, voor op de beurs? Lekker hoor, weer rustig aan de slag, beetje in het ritme komen van alledag, maar niet teveel rollen tillen he? Je doet snel teveel.

Annelies zei

Doe het rustig aan ! Ja, narcose doet veel. Dat weet ik uit eigen ervaring en dat zie ik nu ook bij mijn man. Sterkte met je lijf.

Anoniem zei

Doe voorzichtig en niet tillen, wel fijn dat je er weer bent!!!

Lieve groet,

Carla.

Anoniem zei

Hallo merel
Als ervaringsdeskundige weet ik dat een narcose het beste en snelste uit je lichaam gaat door,,in de zon te zitten en lekker buiten te zijn.
gr Marianne
Eind kalenderweek 34 weer in amsterdam.Kom ik langs om te shoppen.