Nou ja, bagels zijn net niet zoet, eigenlijk, hoewel er wel wat suiker aan te pas komt....
Oooh, ik ben dol op bagels, maar ik zie ze niet zo vaak waar ik boodschappen doe ;-(
Niet getreurd, dan maar zelf maken!
Volgende keer moet ik het gat nóg groter maken. Het deeg ze ook na het koken nog zoveel uit dat de gaten die ik maakte bijna helemaal dicht zijn gegroeid. Och, het maakte ze niet minder smakelijk.
Alleen zo is er minder korst, en dat is nou juist zo lekker bij een bagel, die speciale korst die ontstaat door de broodjes eerst even kort in kokend water (met was suiker) te doen, en daarna de oven pas in.
Ik heb gesmuld, en volgende keer probeer ik een nog groter gat, LOL
Groetjes,
Merel
www.birdblocks.com
zondag 18 november 2012
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
3 opmerkingen:
Oh, bagles, love them!! Ik kan ze gelukkig vaak bij de AH krijgen, met sesamzaad. Al zijn ze niet helemaal zoals in de US, ze zijn toch wel lekker, getoast, met een gekookt eitje en wat mayo......
Knap dat jij ze zelf kan maken!
Hi Merel,
mmmmmmmmmm smullen maar,ziet er lekker uit.
Groetjes Adri.
Receptje? Kan ik ze ook maken, ze zien er zooooo lekker uit!
Groetjes,
Carla
Een reactie posten