vrijdag 19 juli 2013

Over paars

 De pakketjes van de MOD Stashclub zijn weer verstuurd!

 Toen ik deze foto op mijn camera zag, leek als het paars wel blauw, dus daarom heb ik ook maar een plaatje buiten geschoten :-)

 Op de monitor van de pc bleek het allemaal reuze mee te vallen, maar goed, het levert evengoed wel leuke plaatjes op, niet waar.

Thuis een begin gemaakt met het naaien van de cheaterscloth. Dat gaat niet zo heel hard, want ik wil wel nog even een uurtje (of wat) in de tuin zitten als ik 's avonds thuis kom, en met die warmte komt er ook niet zo veel uit mijn handen.

Ik zet vier banen rond het midden van de crazy-cheaterscloth. Twee zijn voor alle blokken al gedaan, dus ik ben op de helft :-)
Deze blokken ga ik dan om en om plaatsen met de cheaterscloth die in stroken is geprint. Dit projectje voelt lekker hoor als afwisseling voor die Dollyquiltjes waar ik ook mee bezig ben. Het is lekker snel groot :-)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

1 opmerking:

Miranda zei

Gut jeetje, ik moets weer even bij lezen...vanaf deel twee New York! En wat een heerlijke berichtjes allemaal. Mooie maaksels zowel van Adri als van jou...lekkere aarbeitjes..lapjes en gezelligheid. Fijn weekend en geniet van al die lekkere Amerikaanse M&M's....love them!