donderdag 17 december 2009

Dank je wel

Ik kan even niet laten zien waar ik mee bezig ben, want het is allemaal geheim! Een kadootje voor iemand voor wie ik Secret Santa ben, een verrassingsblokje voor een zieke en ga zo maar door.

Toch heb ik wat te laten zien:


Een kadootje, dit keer voor mij, dit schreef de gever in een email:

.... De quilt is af en kado gedaan!!!
....
Als ik alles van te voren had geweten was ik er ws nooit aan begonnen maar uiteindelijk ben ik heel blij dat ik het gedaan heb!

HEEEEEL HARTELIJK DANK voor al je tips en aanwijzingen!

Je hoort nog van mij...
 

en twee tellen later staat haar man voor mijn neus met deze heerlijke bonbons en een lief kerstkaartje. Dat is een erg leuke verassing, niet nodig, maar léuk! In dit geval hebben we samen stap voor stap de werkzaamheden doorgenomen, soms in de winkel, soms via de email en telefoon en het resultaat is een quiltje met (voor de maakster) nieuwe technieken gemaakt, (met erin verwerkte foto's die op stof werden gedrukt) en er is een heel lief herinneringsquiltje ontstaan.

Juist dit soort hulp geven zoals combinaties kiezen en nieuwe technieken laten ontdekken is het leukste onderdeel van mijn 'werk'. Dat voelt ook echt niet als werk (alleen als ik aan saaie administratieve dingen bezig ben, ben ik aan het werk). Maar het is natuurlijk erg leuk om te merken dat mijn bemoeienissen zo worden gewaardeerd! Daarom is het voor mij ook altijd leuk om affe quilts of foto's te zien te krijgen, dan is het blijkbaar gelukt!
Daar krijg ik energie van en heel veel inspiratie en soms, blijkbaar, als bonus ook nog eens heerlijke bonbons, jummie, dank je wel!


Groetjes,

Merel

www.birdblocks.com

ps. een envelopje met zo'n adres komt alleen aan als je het zelf bezorgd

2 opmerkingen:

Inge Slaats zei

Wat leuk Merel! Een echte verrassing.

Yvonne aka sommeke zei

Een verdiende verrassing!
Krijgen wij de quilt ook te zien? Please?