zaterdag 24 december 2011

Fijne feestdagen

Voor iedereen die de puzzel van het vorige blogje echt te moeilijk vond, LOL:

Voor een beetje sfeer en mooie muziek kijk hier maar eens naar de heren Smith and Burrows van hun album Funny looking angels,nou ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik zou zeggen als alle engeltjes er zo uit zien, dan wist ik het wel ;-)Ook bij 'The quilt show' zijn ze helemaal in de stemming: Kerstmuziek door Ricky Tims, muziek in combinatie met quilts wat wil een quilter nog meer :-) Vooral zijn uitvoering van Sugar plum fairy vind ik geweldig!

En dan kerst bij mij thuis:

Oh jeah, de versiering wordt erg gewaardeerd :-) Het had eigenlijk een filmpje moeten zijn om te zien hoe wild hij tekeer ging met die ster.

Bang voor glazen kerstballen die sneuvelen? Dat moet ik nog gaan proberen, maar 'veilige' rieten sterren zijn in ieder geval heerlijk om op te knagen!

Roos heeft nog nooit een kerstboom gezien (die stond andere jaren altijd alleen maar in de winkel, ik ga dit jaar voor het eerst een poging doen om hem mee naar huis te nemen, het zal mij benieuwen). Thorgal zou het zich van lang geleden kunnen herinneren, maar toen waren mijn katten (toen nog Odin en Thorgal) niet echt heel geïnteresseerd in de boom. Het zal een verrassing zijn hoe ze morgen op de boom gaan reageren!

Hierbij wil ik iedereen heel fijne feestdagen wensen! Geniet ervan.

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

6 opmerkingen:

Josephine zei

Ga je nog wandelen?? Ik ben meestal rond 12 uur op de Limitische hei!!

inge zei

fijne dagen Merel! geniet van je vakantie!

Anita zei

Fijne dagen en geniet van je vakantie. Ik heb dit jaar geen kerstboom,want ben bang dat Nero achter alle ballen aan gaat. We hebben dus nu een glazen schaal met ballen en lichtjes, wel zo veilig.

Johanna Zweden zei

Schitterend de foto collage van poes

Wij wensen je een hele fijne kerst toe, en een liefdevol, gelukkig, en gezond 2012 en veel creativiteit toe
Gr Joke

Hilde zei

Fijne kerstdagen, Merel!

katrien zei

Fijne Kerstdagen.