zaterdag 17 december 2011

Over bomen


Jaha, hij staat! Ik had er in eens helemaal zin in :-)

Kerst is altijd een beetje dubbel, want ik ben er al zolang van te voren mee bezig, stofjes bestellen in januari/februari (ik heb zelfs nu al de eerste ontwerpen voor volgend jaar gezien), ze komen binnen vanaf juli (omdat ik ze niet in april al wil hebben) en iets maken kan dan ook al starten. Dus ik was nog niet écht in kerststemming. Je weet wel 'het gevoel'. Maar toen mijn Lief zijn kerstboom had neergezet:

(ja inderdaad, formaatje bloempot!)
... en ik een leuke uitnodiging kreeg voor de kerstdagen, toen begon het toch te kriebelen. Dus bij dezen, Lief: dank je wel voor mij in de kerststemming te brengen :-) Ik heb er helemaal zin in dit jaar!


Uhoh, helemaal in elkaar. (de lampjes gingen wonderwel gemakkelijk)
Maar gelukkig...:

Het is weer netjes uit elkaar. Nu is het vinden van de kerststofjes helemaal makkelijk, gewoon onder de guirlande kijken!

En wat leggen we als cadeautjes onder de kerstboom?

Nou zoiets bijvoorbeeld! Wel even inpakken in een vrolijk kerstpapiertje (of een leuk kerststofje, twee vliegen in één klap: een extra cadeautje en geen verspilling van bomen)


Een mooi quiltboek is ook altijd goed onder de kerstboom, heerlijk bladeren voor de nodige inspiratie. Zoals je kunt zien zijn er weer een aantal exemplaren van 501 quilting-motifs binnengekomen. Die vliegen de winkel uit, dus als je er ook een wilt, gauw bestellen (even een email sturen)!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb 'm zien staan en heb er helemaal niets van gezegd! Terwijl ik nog dacht, wat heeft Merel het gezellig gemaakt! Wat onattent van me! Sorry! Maar je was ook zo druk met al die internationale klanten!
De quilt klemmen waar we het over hadden, moeten 22 à 23 cm lang zijn. Ik neem aan dat ze per 4 gaan, dus als je er 4 voor me wilt bestellen, heel graag. En dan hoor ik wel wanneer je ze in huis hebt.
Groetjes van Fanny

Birdblocks zei

Ah, Fanny, dat heb je toch mooi goed gemaakt met dit berichtje :-). De Clamps voor je quiltframe zijn besteld hoor! Ze komen volgend jaar (LOL) binnen, ik houd je op de hoogte.
Groetjes, Merel

inge zei

wat lief van lief! leuke boom!

Anoniem zei

LOL met het kleine boomke van je lief maar hij heeft je toch mooi in de sfeer gebracht!

Shirley zei

Wat een gezellige kerstsfeer! Bij lief is het bijna meer snoer dan boom :p Haa, dat frommeltje was dus decoratiemateriaal LOL gelukkig nog goed gekomen, en ooh dat rolletje stof, mjammie!

Anoniem zei

Hi Merel,
wat ziet het er gezellig uit met die kerstboom,ja dan moet je wel in kerstsfeer komen of je wilt of niet!Zou zo weer 'even'binnen willen wippen zoals laatst, was beregezellig!!Wens jou en je Lief en iedereen die jou blog leest alvast hele fijne feestdagen en de beste wensen voor 2012!
Groetjes Adri.

Anoniem zei

Die boom is veel te groot...

Birdblocks zei

@ Anoniem: size is not important ;-)