woensdag 14 maart 2012

Over blommen van vorig jaar

Oh wat leuk is het toch om zo nu en dan een foto te zien van een BLOM die (of ander patroon dat) ik heb gepubliceerd. Deze bovenstaande foto is van het quiltje van Martien de W. Mooi met het turquoise als accentkleur. Een hele mooie uitvoering van het patroon!

Deze top is van de dochter van Martien: Birgit de F. Birgit gebruikte allemaal stofjes met goudopdruk, voor elk blokje weer andere. Door het 'thema' van de goudopdruk past het allemaal prachtig bij elkaar. De bruine stof voor de zigzag die er dwars doorheen loopt geeft eenheid en rust, een goede keuze! De donkerbruine stof die eronder ligt zal de afwerkbies gaan worden. Birgit: dank je wel voor de delen van deze foto's.

Maar dat is nog niet alles, want tot mijn stomme verbazing kreeg ik ook nog een cadeautje, nou zeg maar Cadeau! Een tijdje geleden had ik haar als cadeautje een stukje stof opgestuurd, waarvan ik zeker wist dat ze het echt gaaf zou vinden (een stukje Formule 1 auto's stof). Ze was net verhuisd en had wat tegenslag met het huis gehad, dus vandaar.

Krijg ik toch zomaar een prachtige zelfgemaakte tas van haar! Ja, zei ze, want je schrijft zelf dat je geen tasjes maakt, dus daarom krijg je deze van mij....!

WOW! Nou Birgit, ik heb je al 'live' bedankt toen je in de winkel was, maar hierbij nogmaals: Supertof joh, dat had je niet hoeven doen, maar erg leuk en ... bedankt!


Groetjes,


Merel

3 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Complimenten voor de BLOM-dames!
En lief dat ze voor jou een tas gemaakt heeft, een knappe!

Johanna Zweden zei

Leuk Quilt Merel
Fijne dag groetjes Joke

Else zei

Hey Merel, Leuke quilts en wat een LIEF tasje!

Heb je trouwens gezien hoe laat beter vroeg de race begint zondag (lol) fijne zonnige dag, knuffel Else