zaterdag 10 maart 2012

Over zuurstokken


Nieuw: nu is er ook een zuurstok in jaren 30 stofjes! Oh wat is het toch leuk om zo nu en dan een nieuwe te bedenken. Ook de batik zuurstok (uiterst links op de foto) is weer aangevuld, en de Moda dots en Moda swirls (de twee uiterst rechts op deze foto). Die twee zijn erg populair, en dat is niet zo gek natuurlijk :-)

De zwart/witte is ook altijd heel populair en veel mensen zijn erg blij met de WOW, lekker veel verschillende naturellen bij elkaar :-)


Ik dacht, ik zal ook nog even de regenboogmand laten zien met de kleur-zuurstokken. Zo kan je mooi de kleur aan je stash/palet toevoegen die je niet zo gauw uit jezelf koopt, met een zuurstok heb je meteen 12 verschillende, maar dan in leuke kleine stukjes, voor een accentje hier en daar. Of je kiest lekker je lievelingskleur en voegt er daarvan in een keer 12 toe aan je voorraad...Oh ja, en ik had ook nog een nieuwe puzzel gemaakt een tijdje geleden, maar ik vergat hem steeds maar met jullie te delen! Deze is niet gemakkelijk, maar... het is het waard :-) Veel plezier!

Groetjes,


 Merel

 www.birdblocks.com

9 opmerkingen:

Anita A zei

Hoi Merel, Ik heb net de puzzel gemaakt met de mooie bundeltjes. Was leuk om te doen.

Johanna Zweden zei

daar word ik even vrolijk van op de vroege zondagmorgen
Fijne zondag groetjes Joke

AnneClaudine zei

Errug verleidelijk hoor, die zuurstokken! Moet dinsdag a.s. weer naar A'dam. Even in de herkansing en proberen ook bij jou langs te lopen?!
groetjes!!!

Anoniem zei

Zo, dit is/was een leuke puzzel
dank je wel!

groetjes Marijanne

Anoniem zei

dit was een leuke puzzel en die zuurstokjes zijn wel heel erg verleidelijk. denk dat ik van de week maar even langskom om er een paar te kopen.

groetjes Lia

Janny zei

Ik lees al een tijdje je blog, fijn om te lezen. De puzzels maak ik altijd, jammer dat er niet meer zijn. Ook jammer dat ik in Enschede woon want de zuurstoklapjes zijn wel verrukkelijk.
Groetjes, Janny.

Birdblocks zei

@ Janny: je kan ook heel leuk puzzels doen op www.jigzone.com
En die zuurstokken (en andere dingen) kan ik ook opsturen hoor ;-)

Groetjes, Merel

Yvonne aka sommeke zei

Poeh, moeilijke puzzel hoor!
En zoete zuurstokken!

Anoniem zei

Batik stofjes, waar haal jij die? :-)