zaterdag 22 juni 2013

Over letters


Vandaag heb ik tussen de bedrijven door eens alle stoffen met tekst en letters bij elkaar gezet! Er waren ook weer een paar nieuwe binnengekomen,het is ondertussen een hele collectie.

Ze staan nu ook gezellig bij elkaar in een mandje.

Wacht ik zal een beetje inzoomen:

Wat een snoepjes hè? Te beginnen met de 'cupcakery' die wel bij zijn vriendje mocht blijven waar plaatjes van overheerlijke cupcakes op staan.

Daarnaast nog 3 die ik bij elkaar wilde houden, de stofjes van Summerville, eerst de hatch, dan de Zentangle achtige en dan natuurlijk de mooie letters.

Dan cijfers op lichtblauwe achtergrond, die mocht er ook bij van mij, waarnaast de prachtige kunstzinnige drukletters in felle kleuren.

Daarnaast een stof met prachtige zwierige letters die steeds de tekst 'make do and mend' vormen. Daarnaast de School days ABC en de connect-the-dots. Tsja die horen ook gewoon bij elkaar, dus daarom mocht die ook in deze kast.


Naast de 'connect-the-dots' (ook al zo'n leuke stof, al zeg ik het zelf) staat een lieve met knoopjes waarop oa de woorden buttons op voorkomen, waarnaast een lekkere gekke MODerne met schrijfmachines en typ-letters.
Daarnaast een nette schoolschrift, inclusief de lijntjes, waarnaast een krant staat die geheel is geweid aan kattennieuws, deze heet danook toepasselijk Kitty Chronicle. Daarnaast een stof met enkel kranten banen.

De handgeschreven stof heet 'memoirs' en die kun je echt lezen :-) Waarna je een wegstreep-puzzel kan doen.


Tsja, misschien vind je het wel allemaal heel erg BLAH worden, ga dan maar gauw door naar de volgende die weer handgeschreven is (ik kan er geen wijs uit worden, maar het ziet er erg intelligent uit, deze heeft wel heel leuk verschillende dichtheden, wat je op de bovenste foto een beetje kan zien.)
Dan worden er liefdesbrieven of ansichtkaarten geschreven, hier zit zo nu en dan ook een postzegel of een roosje bij. Dan een netjes geschreven brief in roze-rode inkt (helaas kan ik hem niet ontcijferen, maar het líjkt romantisch), en als laatste een doktershandschrifje ;-)

Deze onderste past net niet meer in de kast, dus die heb ik maar weer bij zijn eigen serie gezet 'Communique' met oa. ook ouderwetse typemachines en telefoons. Ik vind eigenlijk wel dat hij ook bij de letters hoort, en kijk eens naar die prachtige pentekeningen tussen de tekst!Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

2 opmerkingen:

papillon zei

Wat leuk die tekst stofjes!
Waar kan ik deze kopen?
Zo snel mogelijk graag want moeten drie stoeltjes mee bekleed worden... En wat zou dat leuk zijn met deze stof, met name die met schuine letters !!! Helemaal wauwwww

Birdblocks zei

@ Papillon: Helaas heb je geen email adres achtergelaten. Als je iets wilt bestellen stuur dan aub een email aan info @ birdblocks . com
Groetjes, Merel