woensdag 31 maart 2010

Oh kijk nou toch eens... Episode 1 van de serie 'Het machinepark'

Wat een prachtige machine ik heb mogen ontvangen. Anders ging hij naar de gemeentewerf, WAAAH. ik even blij dat de eigenaar toevallig de winkel binnenliep; een week voordat ze hem van plan waren weg te brengen.


Kijk nou toch eens wat een beauty.


Unicum heet ze :-)


Met prachtig ingelegd hout in een patchworkpatroon, LOL Het LeMoyne blok.

Alles is al even mooi, een met kleurtjes hout ingelegde cm en inches meetlat, al die vergulde krullen en een prachtige gedecoreerde kopplaat:

Wat een weelde, en dan nu die saaie witte machines zonder enige decoratie, handige machines hoor daar niet van, maar er zit verder geen kraak of smaak aan hè...

Lieve donateur dezes: Hartelijk bedankt!

Ik zal jullie binnenkort ook eens aan de andere beauty's in de shop voorstellen. En mocht er nog ergens iets op zolder staan, ik houd me aanbevolen, hier mogen ze mooi staan-te-zijn in full view.

Groetjes,

Merel

www.birdblocks.com

ps. tot mijn grote schande heb ik maandag geen flying geese update gedaan en me zelfs niet eens afgemeld. Mea culpa, maar ik voelde me dit weekend niet helemaal top, moe, moe, moe. Geen aanwijsbare reden. Hoewel ik altijd wel veel last heb van dat ene suffe uurtje tijdsverschil voor de zomertijd.... Ik ben nu wel weer OK hoor, hoewel ik me deze week niet gauw zal opgeven voor een wedstrijdje 'Wie houdt het het langste vol om....' [vul maar in, iets energieks dan hè, een leesmarathon in een ontzettend luxe lounchestoel zou ik nog wel een paar uurtjes volhouden, LOL]

5 opmerkingen:

inge zei

wat een beauty!

Yvonne aka sommeke zei

Ooooh wat een prachtstuk! De koffer op zich vind ik al zo mooi!
Fijn dat je het kon redden van de gemeentewerf (stort toch?)
Werkt ie nog? Moet niet echt, hé!
'k Ben ook geen zomeruur-fan!

katrien zei

Wat een prachtig machientje.

conny's quilts zei

Wat geweldig die naaimachine...dat ze die weg wilden gooien zeg.....koesteren is veel beter!!

Anita deR zei

O, Merel wat een ontzettend mooie machine, je moet er toch niet aan denken dat die op de vuilhoop terecht zou zijn gekomen.