zaterdag 4 december 2010

Sampler Zaterdag: Double X

Anita vroeg me laatst, laat nou eens een foto zien van die Log cabin die je steeds dreigt te gaan quilten (Ahum, dat dreigen zei Anita niet hoor, dat is mijn eigen tekst! Ben ik al begonnen? Nee....) Die quilt had ik al eens laten zien hoor, in het berichtje over mijn fab. weekend in België begin oktober, maar hier is hij nog een keer, op verzoek dus... (dezelfde foto)!Ondanks de sneeuw...

... gaat het lekker met de SUPERSALE, er zijn al een aantal rollen stof leeg, en een heel aantal meer rollen stof zijn een stuk dunner geworden, dus kom volgende week of de week daarna gauw nog even langs om te kijken of er iets voor je bij zit.
(bijschrift foto: wie zegt dat er in de stad geen wildlife is?! Hoewel er geen berg veren lag, dus ik denk dat de pootafdrukjes niet geheel tegelijkertijd gemaakt zijn, ondanks dat beide sporen vrij vers zijn...)

Op de zaterdag laat ik komende weken steeds een blokje van de Sampler zien die je hier kunt downloaden.

Dit is blokje 6 de Double X:


Daar komt het blok in het geheel, het wordt al iets voller.

Wil je dit blokje nog downloaden, dat kan via deze link. Het blokje van december en de afwerking vind je hier. De overige blokjes zullen vanzelf nog een keer langs komen :-)

Ga ik dan eindelijk dit weekend eens beginnen met die Log cabin? Het is wel tijd om te beginnen, met dit weer onder een flanellen quilt... , al is het maar om hem te quilten, is geen straf! Eerlijk gezegd... ik weet het niet. Er staat een dagje schuiven van mijn huisraad op de planning en een dagje met vrienden, dus of ik nog veel tijd over houd, geen idee? Maar wie weet.

Verder is dit... :

... een teken dat het tijd wordt, dat ik weer eens de strijkplank tevoorschijn moet halen. Eens kijken of ik zin heb om te beginnen met de lapjes tot grotere stukjes aaneen te zetten, dan kan ik van het project 'red squares' ook eens wat meer (leukers) laten zien ;-)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

5 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Mooie log cabin.
Je bent wat van plan het weekend. Kijken welke plannen nu tot uitvoering worden gebracht.
groetjes Elly

Anoniem zei

Mooie log cabin, sorry dat ik de foto heb gemist.

Groetjes,

Anita

inge zei

komaam Merel, maak die logcabin na al die jaren eens af! (schoponderjekont)! veel te mooi om als ufo door het leven te gaan!

Marion zei

Ja Merel, die Log Cabin quilt heb je de komende maanden gegarandeerd nodig hoor! Kijk maar naar het weer van de afgelopen weken, dat voorspelt wat voor de rest van de winter. Zo'n flanellen quilt komt dan zeker weten goed van pas!

Yvonne aka sommeke zei

Knal, knal, knal, hier is 't zweepje!
Sluit je ogen, stel je een warme flanellen quilt voor .... hmmm, zalig!
Doe nu je ogen open en start met het quiltwerk! ;-))))))))))))