vrijdag 8 juli 2011

Nieuw binnen



Deze prachtige serie heet Wedgewood. De printjes zijn er in blauw/wit en rood/wit (een beetje oudroze-rood) Een prachtige lijn met hele grote prints, en allerlei schalen daarbij. Er is een down te loaden patroon bij, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je er lekker alleen maar Half-square triangles van maakt en met het licht/donker effect gaat spelen.


De bak met Fat quarters staat klaar en ik heb er ook bundeltjes van fat eights van gemaakt:

Ze zijn zo leuk geworden, je kan ze ook gewoon zo op de kast zetten en er van genieten :-)

Ook nieuw is deze selectie handvatten voor tassen:

Er komen regelmatig vragen voor handvatten. Daarom heb ik er een aantal ingekocht. Ik ga er geen voorbeelden bij maken, want ik ben niet geschikt voor het maken van tassen :-) , ik houd het op plat en 2D. Quilten is zeg maar echt mijn ding, LOL. Kleding daar begin ik niet aan, op een wikkelrokje na zo nu en dan en gordijnen, oh, ja dat is ook niet te moeilijk, maarja waarom ligt dat lapje er dan alweer zo lang, dat mijn half vergane valletjes moet vervangen *:-) * oeps.
Ik mag dan geen tassen maken, maar je kunt natuurlijk wel zien wie hier de inkoop heeft gedaan (of had je die rood-met-witte-stippen-hengsels nog niet gezien, LOL)


Groetjes,


Merel  

4 opmerkingen:

katrien zei

Wat een mooie lapjes heb je binnen.

Johanna Zweden zei

Wat schitterend, ik ben weg van Wedgewood, heb dan ook veel in mijn huis staan
Fijn weekeinden groetjes Joke en bedankt nog voor je link,was echt iets voor mij

Shirley zei

Het babyquiltje is een schatje, en ja, wie weet maak ik hem ook nog snel, een keer, maar niet nu :p. De wedgewoodlapjes zijn om te smullen!

A3jana zei

OOOHHHH, die stofjes!!! Veel te mooi, ik durf bijna niet komen kijken, anders ga ik weer voor de bijl met de blauwtjes en ik heb er al zóveel! ;-)) Maar ja......