vrijdag 23 maart 2012

Over bijna of helemaal...

Gisteravond heb ik eindelijk (zo voelt het) de laatste vier blokken gequilt van Hot Pink:


Ik was van plan om de bies er vanavond om te zetten, maar omdat het zo fijn is als alles klaar ligt, heb ik wel alvast de biesstroken aan elkaar gezet...

... en gestreken... (zie je die witte stippies en die ingekleurde 'hekwerkjes'? Dat is de achterkant, verder vergeten te fotograferen natuurlijk, sorry...)

... en toen was het eigenlijk nog helemaal niet zo laat, te laat om nog iets anders te gaan doen (ahum), maar nog veel te vroeg om te gaan slapen (ja ja, hoe kan je jezelf in de maling nemen)

dus, hup, hup, hup...

et voilĂ !


(klik hier voor de puzzel, LOL)


AFFO!!!!!

En het rare is... ik ben weer helemaal opnieuw flieft. Ik was de flow een beetje kwijt op deze quilt, maar af moest ie ;-) En ik verwachtte dus dat ie, wanneer hij dan eindelijk af was, wel opgevouwen in een hoekje terecht zou komen. Later komt het dan wel weer dattie leuk mee mag doen (heus!). Maar nee hoor het gevoel is helemaal terug, LOL. Zou het komen door dat limegroene biesje dat hem echt helemaal ophaalt? (I do love my lime green :-)   )

Het is bijna jammer dat hij nu een tijdje in de winkel moet liggen (eerst nog even de wasmachine in hoor, dus laten we zeggen: vanaf komende dinsdag is ie te bewonderen in de winkel!)


Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

8 opmerkingen:

Anita A zei

Hoi Merel,
Het was wederom leuk om de puzzel te maken !!

inge zei

dat limegroen doet het inderdaad! supermooi!

Anoniem zei

Hi Merel,
zelf ook een groen-mens...ja dat lime groen doet het helemaal en die achterkant die kom ik in de winkel wel bewonderen!Het gaat er van komen hoor donderdag 5 april ga ik met 2 vriendinnen Amsterdam 'onveilig' maken en dan mag ik jou niet overslaan van mezelf hihihi!
Groetjes Adri.

Birdblocks zei

@ Adri, uhoh! Betekent dat dan dat het bij mij in de winkel ook onveilig wordt?! Hi hi
Ach, dat kan ik wel aan (zei ze overmoedig), je bent evengoed welkom hoor!
Groetjes, Merel

A3jana zei

Leuk hoor! Een puzzel maken van je quilt! Ben gelijk gaan doen en ik moet zeggen hij was niet makkelijk ;-)) Maar wel heel erg leuk!

Else zei

Daar kan je heerlijk onder wakker worden als je de race gaat kijken morgenochtend (lol) Wij doen er weer een ontbijtje bij!! Fijn weekend, Else

Anoniem zei

Wederom een leuke quilt-puzzel!
Puzzelen, dat sneller dan een quilt maken hahahahahaha

Marijanne

Anoniem zei

Een mooie kleuren combinatie. Hier wordt je vrolijk van.
Netty