dinsdag 15 mei 2012

Over ons buurtje, deel 5

 Deze maand vond ik het wel eens tijd worden voor een parkbankje, voor bij de bomen, óf voor bij de speeltuin:En nu er wat bewoonde huizen staan is het ook tijd geworden voor een winkeltje, vind je niet? En wat kun je nou beter voor een winkel hebben dan een quiltwinkel. Dat is toch de eerste levensbehoefte in een nieuw dorpje, niet waar, LOL.

Maar maak er maar lekker een groentewinkel van of een bloemenwinkel met een leuke bloemetjesstof in het raam. Wat dacht je van een boekenwinkel of een krantenkiosk, een antiekwinkeltje, een banketbakker of... ach we kunnen wel meteen een heel winkelcentrum maken, maar het is maar een klein dorpje, voor sommige dingen moeten de mensen maar even naar het volgende dorpje rijden ;-)Borduur de juiste winkel boven de deur, of zet een bord boven de dakgoot. En als je van die geweldige baksteenstofjes in huis hebt wordt het helemaal een echte brick-and-mortar shop :-)
(binnenkort bij Birdblocks komt er een mooi grijs baksteenstofje binnen, ik verwacht hem met een week of 3)

Vind je het bankje wat saai, zo leeg, zet er dan maar vast iemand op, of voor. Deze volleybalspeelster staat nu nog voor het bankje, maar als je haar erop zou willen zetten, dan moet je even een naadje op haar heupen naaien en haar vervolgens netjes op het bankje plaatsen :-)Zoals altijd zijn de voorbeeldblokjes weer door Riet gemaakt, dank je wel!


Veel plezier met het verder inrichten van je dorpje!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com


PS. LET OP:  Rond Pinksteren is Birdblocks beperkt open! Week 21 en 22 zijn wij geopend op woensdag en zaterdag. Dus 23, 26 en 30 mei en 2 juni 2012 zijn wij OPEN!

4 opmerkingen:

Shirley zei

Oh joh, wat een enige lapjes heb je gebruikt voor deze winkeltjes en het bankje, grappig!

Johanna Zweden zei

Enig
Fijne dag liefs joke

Sabine zei

Wat een leuk winkeltje ;-)

Sabine zei

Wat een superleuk winkeltje ;-)