dinsdag 14 mei 2013

Over dieren


Zondag was het weer feest op de kinderboerderij de Buiktuin in Amsterdam Noord. Daar hoort ook de loterij bij, kijk eens wat een veelheid aan prijzen!


Ik vroeg nog waar het lootje van de schat van een kat zat, want die wou ik wel winnen! (LOL, dat kan natuurlijk niet, maar het is echt een schatje) Er werd speciaal voor mij een lootje aangerukt, maar helaas, die had ik natuurlijk niet ;-)

Verder heb ik vergeten foto's te maken want ik was druk 'aan het werk' in de rommelmarktkraam. Het was weer leuk en gezellig!


Maandag heb ik het aangedurfd om een effen Jelly roll te openen. Ze zien er zo mooi uit als ze zitten opgerold, maar gelukkig is het ook een feestje als hij eenmaal open gaat!

Helaas kan ik nog niet laten zien wat het wordt, want ik ben druk bezig met voorbereiden voor de plannen rond het 10 jarig bestaan van Birdblocks!


Dus dit is het enige dat jullie vandaag te zien krijgen, maar niet getreurd, het komt gauw genoeg in beeld hoor!
Dit beeld doet me trouwens denken aan een stukje dat ik ooit op tv zag. Het ging over prinses Di. De dames van het modehuis waar haar trouwjurk werd gemaakt vertelden dat ze rondom de winkel expres diverse verschillende stof scraps en kleuren draadjes rondstrooiden, zodat men er maar niet achter kon komen wat het echte ontwerp zou worden :-)


Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

1 opmerking:

inge zei

ben benieuwd wat dat wordt met al die mooie kleurtjes!