zaterdag 17 mei 2014

Over skinny

Niet dat ik van skinny houd bij personen, ik heb mensen (en dieren) graag wat zachter. Maar bij stofjes is skinny soms wel eens leuk.


Zie je wel?
Dit zijn dus geen 'gewone' jellyrolls,maar skinny strips. Waar een gewone jellyroll 2,5 inch brede stroken heeft, is dat bij deze rollen slecht 1,5 inch. En zoals je ziet ben ik enorm lui geweest en heb voor dit project een rol gekocht in slechts één kleur! Dat scheelt mij en mijn toch nog een beetje nazeurende pols een hele hoop snijwerk!


Oh, wat is het toch een feestje om die kleurenmassa op je tafel te hebben liggen :-) En het mooiste is nog als het af is komt ie lekker op de bank :-)
(of in de winkel, maar daar kan ik er ook van genieten!)

Ik ga eens aan de gang:

Natuurlijk zit er een tussendoortje aan de naailijn, want dat is nu eenmaal een geweldige manier om stiekem met dat project door te gaan. Maar ook is het bij dit project heel fijn om te kunnen zien wat het begin en eind van de naailijn is: het begin is met het vlaggetje en het eind is zonder!

Maar wat ben ik nou allemaal aan het doen? Nou ik naai dus een strook grijs aan beide kanten van een gekleurde strook vast...

Hmmm, zo is het nog wat saai...


Nog maar een berg strookjes naaien :-)Kijk dat geeft al een wat beter beeld...

Morgen laat ik zien wat dit nu weer voor een mysterieus klusje is. Want ik ben natuurlijk nog maar op de helft, de 'warme' kant moet nog.

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

1 opmerking:

Marga (MarPie) zei

te gek, Merel deze skinny rolls verkoop jij ook?
Zo ja wat kosten ze?

Groetjes,
Marga♥