zaterdag 14 november 2009

BB-Bee

Vandaag hadden we weer onze maandelijkse BB-Bee. Het was heel gezellig, volle bak. Aangezien het een inloopbee is, zijn er altijd weer verschillende quilters. Maar we hebben ook een hele leuke vaste kern, die er eigenlijk wel altijd is. Irene had heerlijke pepernoten van de warme bakker mee en Annelies en Maria lieten hun nieuwe schatten zien die ze in Londen op de handwerkbeurs hadden gescoord. Prachtige garens en leuke pakketjes.

Daarnaast vielen de dames 'en block' voor deze stofjes, die net binnen zijn en die binnenkort op de website zullen verschijnen, als ze ten minste in de tussentijd niet uitverkocht zijn! Nou, als ik ze er dinsdag op zet zal het wel meevallen, LOL.
Ik zie het helemaal voor me om hiervan een hoesje, tasje of etui van te maken voor mijn handnaaispulletjes. Nu nog even tijd vinden...


Voor het weekend heb ik (misschien wat voorbarig, maar je weet maar nooit) alvast een stukje stof meegenomen om de quilt die ik Walking on Sunshine heb genoemd mee af te biezen (zie vorige berichten). Ik hoop dat ik in ieder geval het quilten dit weekend af krijg, en dan is een biesje erom zetten natuurlijk helemaal niet zo veel werk meer. Wie weet...

Goed quilty weekend,

Groetjes,

Merel

2 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

En? Ben je al aan het biezen bezig van de Walking on sunshine?

Birdblocks zei

Hi, Yvonne,

Nee, nog niet eens iets quilterigs gedaan. Vandaag mijn lief een beetje bezig gehouden (LOL). Morgen eerst even het HH en dan lekker aan de gang! Als ik heel veel zin heb ook nog even de bladeren uit de tuin opruimen, maar dan aléén als het niet regent.