zaterdag 28 november 2009

Kerstpakketten en kerstwensen

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het samenstellen van een aantal leuke kerstpakketten voor quilters. Hier is het resultaat.

Keuze genoeg, maar er kan natuurlijk ook altijd een pakket speciaal naar smaak worden samengesteld. U roept, wij draaien!

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je wensenlijstje bij ons achterte laten zodat alle gulle gevers alleen even hoeven informeren wat uw specifieke wensen zijn. Ze kunnen daar dan zelf iets uit kiezen wat ze leuk vinden en binnen het budget past. Je kan je lijstje hier in de winkel brengen, of zelf komen uitzoeken. Je kan er ook voor kiezen om je lijstje per email te sturen. Kijk even op de website voor ons e-mailadres. Op de website vind je een speciale pagina met kadoidee├źn, maar vergeet ook de kalenders niet!


Dan om het voor de gulle gever helemaal gemakkelijk te maken kunnen wij ook (uiteraard in overleg, wat betreft bedrag en/of inhoud) een pakket samenstellen vanuit je wensenlijstje, dit mooi inpakken (geef even aan of het voor Sinterklaas, Kerst of anders is, dan passen we het papier daarop aan) en versturen. Dit kan naar het huisadres zijn of eventueel naar een werkadres, zodat het pakketje nog even geheim blijft.

Groetjes,

Merel

www.birdblocks.com

Geen opmerkingen: