dinsdag 17 november 2009

Klaar met quilten

Zondag schreef Sommeke een reactie op mijn vorige berichtje: of ik de bies er al om had! Nou, nee hoor. Op zondag doen we meestal gezellige dingen samen, lief en ik, als hij geen wedstrijd heeft en ik geen andere verplichtingen. Zo ook deze zondag. Dit keer hebben we o.a. twee potjes Kolonisten van Catan (aangepast voor 2 personen) gespeeld. De stand bleef onbeslist, ik één keer, hij één keer. We zijn er nog niet zo bedreven in, ach ja, ik weet het we lopen achter. Catan is natuurlijk al tijden een veelgespeeld bordspel. Om deze onbesliste stand op te heffen hebben we er maandagavond nog eentje gespeeld, wat de stand in mijn voordeel heeft beslist!


Goed dus helemaal geen quiltactiviteiten op zondag, maandag dan? Helaas kwam ik maar moeilijk op gang en moesten er eerst de nodige HH klusjes gedaan. Dus pas om half vijf achter de machine gekropen. Het laatste stuk, wat toch echt nog een derde was (ik kon het mooi aftellen aan de patchwork stroken), ging lekker snel. Nog wel een keer de spoel moeten vullen, maar toen was ik er ineens. Jeuy, het quilten is klaar! Helaas niet meer aan het biesje toegekomen ivm bovengenoemd spelletje, maar wel een lekker en ontspannen weekend gehad!

Deze foto is 's avonds genomen zonder flits, maar met de daglichtlamp aan, die je op de foto kunt zien. Hierdoor is het quiltwerk goed zichtbaar. Met flits viel het quiltwerk een beetje weg. Een hoekje van de achterkantstof is zichtbaar. Ik word altijd heel blij van leuke vrolijke achterkanten, zo heb je twee leuke quilts in één!

Groetjes,

Merel

www.birdblocks.com

1 opmerking:

Yvonne aka sommeke zei

Hij is super Merel! Best veel werk want intens doorgequilt, zie ik op de foto!
En dat biesje ... ach, daar kom ik gewoon nog eens terug naar kijken! ;-)