vrijdag 5 februari 2010

Beurskist voor Rijswijk deel #1

Vandaag laat ik de eerste kist zien die klaar is. Dit is altijd de makkelijkste, want effen stoffen hebben we altijd mee, en die hoeft dus 'slechts' aangevuld te worden, wat is eruit en welke nieuwe kleuren effen zijn er binnengekomen. Ook maken we altijd nog een bak voor onder de toonbank, zodat we gedurende de beursdag of gedurende de beurs nog kunnen aanvullen. Op die manier hopen we de mensen die op de zondag komen het zelfde aanbod te kunnen doen als de mensen die op de eerste dag komen! Helaas betekent dat natuurlijk wel voor ons dat we 'veel te veel' mee heen en weer slepen, maar dat heb ik er graag voorover.

Oh, wat een beauty, kleurtjes, kleurtjes, kleurtjes, heerlijk! Wil je iets bestellen dat je op de foto ziet, mag hoor...Is wel een heel ge-tel, om het 23ste lapje uit de 3e rij te willen, maar dat geeft niet, LOL (wel graag even erbij zetten of je van boven of vanaf onder begint te tellen...)
Ook als je iets speciaals wilt hebben en je komt naar Rijswijk, stuur ons een email en als we het hebben, nemen we het speciaal voor jou mee! (email vind je op de website)

Morgen laat ik de tweede kist zien!

Groetjes,

Merel

2 opmerkingen:

inge zei

prachtige kleurtjes!

Johanna Zweden zei

O wou dat ik geld ha, kocht ik die hele doos, wat een mooie kleuren zo, mag ik ze even aaien.
Veel plezier in Rijswijk-
Gr Joke