zaterdag 6 februari 2010

Beurskist voor Rijswijk deel #2

Liet ik gisteren de kist met de effens zien, vandaag is het de beurt aan een andere vaste beursganger, de batikbak. Deze is natuurlijk veel meer aan verandering onderhevig, hoewel de 'effen' batiks natuurlijk wel een vast plekje hebben.

Kijk, er zit net zo'n heerlijk kleurverloop in als in mijn restjesproject. Je weet wel, de flying geese stroken van de maandag-updates (zoek maar op in de rechterkolom bij de labels: Flying geese update). Ja, ja, die gansjes zijn allemaal gemaakt van restjes, de achtergrondstof en de tussenbanen (die heb ik nog niet laten zien, is nog niet in gebruik genomen) natuurlijk niet, aangezien ik die delen wel van één stof heb gemaakt.

Ik ga nu lekker van mijn weekend (zondag/maandag) genieten en laat jullie dus nog even smachten naar de andere beurskisten, maar dinsdag laat ik de volgende zien! (jullie krijgen natuurlijk wel maandag een flying geese update, vorige week meldde ik dat als ik deze week weer een meter gansjes naai, dat ik dan op de helft zit, komen jullie maandag kijken of ik het gehaald heb?)

Komen jullie de kisten volgende week in het echt bewonderen in Rijswijk? Van 12 t/m 14 fabruari 2010 aan de Volmerlaan in Rijswijk:
http://www.exporijswijk.nl/beurs/patchwork_quiltdagen.html
Ik ben zelf erg benieuwd naar de tweed-quilts, maar er zijn nog verschillende andere tentoonstellingen.


Groetjes,

Merel

www.birdblocks.com

3 opmerkingen:

Klaske zei

Rijswijk is voor mij wel erg ver weg,maar sta je ook op de handwerkbeurs in Zwolle? Daar was ik wel van plan om heen te gaan.Fijn weekend!

Birdblocks zei

Hi Klaske, Helaas wij staan niet op de beurs in Zwolle, dat is voor ons dan weer een beetje ver weg. Maar als je iets onweerstaanbaars ziet op een van de foto's mag je altijd mailen hoor, ik stuur het met liefde naar je op!
Groetjes, Merel

Anoniem zei

Merel,

Ook voor mij is Rijswijk te ver komend weekend. Maar ik verheug me al op Veldhoven in mei. Organiseren jullie weer een busreis naar Veldhoven of moeten we dit jaar op eigen kracht er heen?
Ik hoop op de busreis, dat snap je wel.

groetjes, Janine