maandag 1 februari 2010

Flying geese update 8

De wekelijkse update van de flying geesjes: Doordat ik nu helemaal heb uitgevogeld wat ik wil en hoeveel ik nog moet doen, heb ik een beetje de wind eronder, want anders duurt het nog zoooo lang. Deze week dus 1 meter gansjes genaaid. Ernaast ligt nog het eenzame strookje van vorige week.
Omdat ik vorige week al zoveel gans-driehoeken had gesneden kon ik nu lekker doorstomen en ja dan maak je zomaar een meter. Als ik volgende week weer een meter naai dan ben ik op de helft, dat klinkt lekker!

Verder ben ik deze week nog bezig geweest met een handwerkje:
Het was een druk weekje, maar gelukkig kunnen deze zeshoekjes heel goed even tussendoor. Steeds een of twee kartonnetjes omwikkeld, daarna verdeeld over een paar keer de kartonnetjes aan elkaar zetten (ja het was echt even snipperen met de tijd) en als laatste de bloem op de ondergrond naaien, dat heb ik wel in een keer gedaan. Daardoor leek dat ook erg lang te duren, maar ja als het niet voor jezelf is wil je het extra netjes doen. Dit blokje ga ik opsturen, maar ik vertel er lekker niet bij hoe of wat, want stel de verrassing is eraf voor de ontvanger, dat zou jammer zijn.

Komende weken staan in het teken van de voorbereidingen voor de tentoonstelling in Rjiswijk, waar we met de winkel bij zullen zijn. Lekker druk dus, maar leuk om te doen! Helaas kunnen we niet de hele winkel meenemen (LOL) dus er zullen nog wat keuzes gemaakt moeten worden: wat nemen we dit keer eens mee...
Zie ik jullie in Rijswijk? Kom langs en stel je eens voor, het is altijd leuk om de digitale kennissen ook live te ontmoeten!

Tot ziens!


Groetjes,

Merel

3 opmerkingen:

katrien zei

Je geesjes blijven leuk hoor.
Mooi hexagonnebloemetje.

inge zei

leuke geesjes! bijna op de helft! leuk!

Yvonne aka sommeke zei

Mooie gansjes en super hexbloemeke! De ontvangster zal er blij mee zijn! ;-)
Ik vrees dat Rijswijk er dit jaar voor mij niet inzit .... wééééé :-(