woensdag 20 oktober 2010

Herfst, blokjes en cadeautjes

Het is echt najaar geworden zeg, met dit weer...


Was ik nog vergeten om jullie mijn bijdrage aan de blokjesloterij in België te laten zien:

Vier blokjes, weer eens op het nippertje gemaakt, ik had ook al een setje (8 stuks) te kleine 4-patches gemaakt, omdat ik niet goed had gelet op de naadtoeslag die ik nog moest toevoegen, dus ondanks dat ik de blokjes niet mocht winnen heb ik toch weer een UFO erbij  ;-)

maar waar ik het eigenlijk over wilde hebben:
Mijn broer en schoonzus zijn op vakantie geweest in Indonesië en ze hebben me verwend:

Ik kreeg een mooie gepatchworkte tas. Heel fijn want ik ben er achter gekomen dat ik niet geschikt ben voor het zelf maken van tassen. En een sarong. En daarvoor heb ik jullie hulp even nodig!
Want wat zal ik daarmee doen? Zal ik hem gaan dragen, of zal ik er iets van maken en zo ja, wat dan? Want ik denk dat ik het zonde vind om hem te veel te verknippen. Help!
Hier nog even een detail:

(het waaide, dus daarom zie je hem een beetje scheef)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

9 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Gewoon dragen, zonde om te verknippen.
Wat een pracht van een Sarong
groetjes Elly

inge zei

leuk cadeau uit Indonesie!

Yvonne aka sommeke zei

Moest hier wat bijlezen!
Pas nu, met de foto's, zie ik hoe veelzijdig jij bezig bent geweest tijdens 't Qweekend.
Ik zou de sarong ook niet verknippen, vééls te mooi zo!
Goe weekend!

Anoniem zei

Wat mooi.
Ik heb eeb=ns gezien dat iemand zoiets als tafelkleed gebruikt. Als sier. Je kunt hem ook als gordijn of zo gebruiken. Dat geeft nog meer mogelijkheden. En verknippen.... alleen als ik het heel zeker zou weten. Dus voorlopig gewoon aaien.

Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

Reen zei

Hey, ook van mij een bijdrage: DRAGEN! Definately! Alleen het weer is er de komende tijd niet zo heel geschikt voor, da's dan weer jammer.... Maar niet verknippen (dat kan altijd nog, LOL).
xxx, Reen

Elske de Bruin zei

Of als kleed over de bank

Shirley zei

kan je er geen bloes van maken, als een soort kaftan-model?

Anoniem zei

Ik zou er niet op gaan zitten, daar is de stof te mooi voor. En ook te kostbaar. Omdoen of een plaatsje zoeken waar je de stof kunt bewonderen. Groetjes Netty

Fanny zei

Hoi Merel, niet verknippen, hoor! Ik heb er zelf ook één meegenomen voor mezelf uit Indonesie (Java) en ik heb er veel plezier van, zeker op vakantie. Gecombineerd met een t-shirtje zie je er meteen heel chique uit! Je moet niet van elke stof een quilt willen maken! Als je de sarong draagt, moet je wel met wat extra plooitjes werken, want anders kan je er niet mee lopen. Dat is even puzzelen, maar daar kom je wel uit.
Groetjes Fanny