vrijdag 5 november 2010

Blokjes voor Marloes

De strook die ik eerder liet zien is ontpopt tot deze blokjes:


Marloes won ze, en ze zijn al naar haar onderweg :-)
De opdracht was een aantal stroken van scraps te maken en die met één of meer stroken van een neutrale stof aan elkaar te zetten. Ik koos voor donkere stroken omdat er al een aantal blokjes afwaren van andere deelnemers en er al veel met lichte stroken waren gemaakt, maar ook een paar met donkere stroken, dus ik dacht dat het dan leuker zou zijn om nog wat blokjes met donkere stroken toe te voegen aan het geheel.

Even reageren op wat reacties:
Nog even vermelden dat het leader/ender systeem níet mijn verzinsel is hoor! Het is bedacht of in ieder geval verbeterd door Bonnie, kijk maar eens op haar weblog of website. Veel inspiratie aldaar!
Jullie dachten toch werkelijk niet dat ik ging stoppen hè! Ik dacht het niet, ik vind het veel te leuk hier, ook al zou ik natuurlijk in de tijd die ik online spendeer eens zo veel quilts kunnen maken....

Morgenavond ga ik lekker nieuwe boeken halen in de bieb en de training/kwalificatie van Formule 1 kijken. Maar eerst nog even een nachtje slapen en een dagje werken. (en stofjes uitzoeken voor de bloemen/dresden plate die ik wil gaan maken, en misschien ook wel voor de kerstbomen quilt die ik in mijn hoofd heb, en... oh help... )

Groetjes, 


Merel

2 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Wat een leuk idee, nu in mijn Pandora´s doos liggen nog veel van deze restjes,
Tot volgende maand zet de koffie en speculaas maar vast klaar.
Groetjes Joke

Shirley zei

Boft Marloes zeg, ze zijn enig!