vrijdag 26 november 2010

Surprise

Dat riep het pakketje boeken dat ik vandaag ontving me toe.

Dit stapeltje boeken zat er namelijk in, maar deze had ik niet besteld! Ik had 'gewoon' een nabestelling gedaan van boek 2 van Material Obsession. Deze heeft echter (bijna?) dezelfde titel. Niet getreurd, ik ga die bestelling gewoon overnieuw doen en ondertussen lekker bladeren in dit geweldige boek :-).

Het is een heel inspirerend boek en ik ben eigenlijk wel heel blij met deze verwisseling, want nu heb ik er weer een leuk nieuw modern boek bij in de winkel.

Verder vond ik het eens tijd worden voor wat kersterige dingetjes:


en ik heb de raamdecoraties ook alvast aangepast:Sorry voor de flits!

Mocht je nog een cadeautje zoeken voor de komende feestdagen:

Een heleboel keuze in charm pakketjes. Er zijn diverse soorten met verschillende aantallen lapjes erin, voor elk wat wils. Ik heb er zelf ook al een paar (twee maar, het valt mee, LOL) apart gelegd om even gauw een quiltje van te maken. (je ziet ze vanzelf een keer langs komen!). Maar ook om als cadeautje op te geven zijn deze pakjes natuurlijk zeer geschikt.

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

2 opmerkingen:

Shirley zei

wat een leuke vergissing was dat boek, zo zie je maar. Oh en die lapjes, smullen! Ik durf niks te kopen, geen idee wie mijn lootje heeft getrokken, leuke mallen ook. Mmmm kan me voorstellen dat je kwijlend de dozen met nieuwe spullen uit pakt.

Anoniem zei

Hoi Merel, ik wilde alleen maar even zeggen dat ik altijd zo vrolijk wordt van jou blog en je heerlijke verhalen.
groetjes Marga H.