zaterdag 5 februari 2011

Cadeautje en Challenge

Geheel onverwacht kwam er van de week een zachte envelop binnen wandelen (de postbode komt altijd gezellig even binnen om de post af te geven!). Wil je weten wat erin zat?

Een scissors-fob....

een wát?

... een scissors-fob. Daar is niet echt een goed Nederlands woord voor, maar je hangt het aan je schaartje, zodat je hem altijd kan herkennen, en gemakkelijker terugvinden enzo ;-)

Kijk maar eens goed:


 Een heel lief klein geborduurd kussentje, en met dat koordje maak je hem aan je schaartje vast! Ik kreeg het zomaar van Judith, lief hè!

Dank je wel Judith, ik ben er erg blij mee!

Het toeval wil (of niet natuurlijk) dat Judith vandaag ook op de Bee was. Ze bleef nog even hangen en in een gesprekje met Marion erbij, kwam mijn Log Cabin ter sprake, en dat ik daar zo slecht mee verder ging, terwijl ik het toch een leuk ding vind worden. En toen bedacht ze (Judith): de uitdaging! We kiezen alle drie een project en beloven elkaar plechtig om er iedere maand in ieder geval íets aan te doen. Op de laatste dag van de maand laten we de vorderingen aan elkaar zien. Dat leek me wel wat, want zo heb je toch een beetje een stok achter de deur! Dus.... ik zal voor het eind van de maand aan mijn LC gewerkt hebben (en elke maand tot dat hij af is)! Ik zal het hier op het blog laten zien. Judith gaat aan haar SBS werken en Marion denkt er nog even over na welke van haar projecten ze onderhanden zal nemen. 

Ik beloof hierbij plechtig dat ik elke maand aan mijn challenge zal werken, en als ik 2 maanden achterelkaar faal dan stuur ik de beide dames een charmpack! Oef, nu moet ik wel hè! Mij benieuwen of de anderen er ook nog een tegenprestatie tegenaan gooien :-)

Hier nog even een plaatje van de huidige stand. Op de achterkant kan je nu eenmaal beter zien waar ik ben gebleven! Wil je de voorkant ook nog even zien, blader dan de berichtjes terug, of kijk in de rechterzijbalk onder labels, kies Work in progress. Ook hierin zul je een stukje terug moeten bladeren :-) (december 2010 of begin januari, denk ik)

Morgen vertel ik over de Dollyquilt van deze maand... uhm, ik heb hem niet afgekregen, bij lange na niet... Sorry het is gewoon een erg drukke maand met alle voorbereidingen voor de Patchwork en Quiltdagen in Vijfhuizen volgende week, ik ben er in ieder geval, kom je ook?

Groetjes, 


Merel

6 opmerkingen:

katrien zei

Jammer maar volgende week kan ik er niet zijn,had heel graag willen komen.
Succes met jullie challenge

inge zei

ik las bij Judith al dat er een challenge gecreeerd werd! heel leuk! een extra stimulans!

Judith zei

Ja jullie krijgen ook allebei van mij een cadeautje als het 2 maanden achter elkaar niet lukt, maar wat daar denk ik nog even over.

Yvonne aka sommeke zei

Goe bedacht van Judith! Ik weet dat het werkt, zo'n uitdaging!
Lief hé, die scissors fob (scharenhangertje?) Ik kreeg er ook eentje!

Hilde zei

Deze uitdaging zal wel zorgen dat je werk vooruitgaat. Succes ermee!

Anoniem zei

Hoi Merel,
wat lief zo'n onverwacht cadeautje,en zo'n uitdaging stimuleert enorm dat gaat jullie zeker lukken!!
Wij komen ook met een aantal dames richting Haarlemmermeer dus zien we jou dan wel.
Groetjes Adri.