donderdag 22 september 2011

Over Wraps, buritto's, retro roosjes en raamstickers

Laat ik met het laatste beginnen. Kijk eens wat een leuke dingen ik nu weer binnen heb gekregen:

Wat zijn het? Vraag je. Nou: stickers voor op de auto (ja dat het op de auto moet had je natuurlijk al op het plaatje gezien en decal betekent gewoon sticker). Zelf ga ik er lekker een op mijn grote schuifdeurenkast-spiegel plakken in mijn quiltkamer, maar ik ben altijd een beetje dwars.

(die zwarte afbeeldingen rechts onderop zijn de plaatjes die je dan vervolgens in het wit op het raam ziet, als je de sticker plakt)


Kijk hier heb ik hem even van het papiertje gehaald, zodat je wat beter kan zien hoe of wat. (ik geloof dat ik het verkeerd deed en de andere beschermfolie er eerst af had moeten halen, maar goed, even goed lezen dus)

En wat vinden jullie van dat kekke shabby retro roosje dat ik als achtergrond heb gebruikt? Zo mierzoet, maar zo leuk! Ik zit er ernstig over te denken om ook hier een (wikkel-)rokje van te maken :-).

Shirley vroeg zich laatst af of dat niet te koud werd, zo'n (wikkel-)rokje. Nee, voor mij niet, want ik ben toch meest binnen en binnen is het natuurlijk gewoon een graad of 18-20. Wat een temperatuur is waarop je in de zomer lekker met een enkel hemdje loopt. Dus nee, ik hoef me niet heel warm aan te kleden, als ik naar buiten ga doe ik gewoon voldoende aan in de categorie jassen enzo, in de winter kan ik altijd nog een broek aan, LOL. Of ik verplaats mij buiten met een warme broek en doe op de plaats van bestemming vervolgens iets leuks luchtigs aan. (Ik heb het al gauw warm als ik de hele dag binnen ben met winterkleren aan, zelfs lange mouwen vind ik vaak al te veel)

Maar waarom heeft dit blogje toch de wraps en burrito's in de titel? Nou ik vroeg me ineens af: Waarom heet een wrap in het Nederlands wrap (hoezo Nederlands, het is toch een prachtig Engels woord wat we daar gebruiken) en in het Engels dan ineens burrito? of zit er toch een verschil in die dingen....

En waarom denk ik zoveel na over wraps en burrito's?
Nou moet je hier maar eens kijken: the Bitchy Stitcher met the Q.S.M.A.S.B.C
(ik moet wel even waarschuwen voor potentieel schokkende beelden, LOL)
Verder nog iets? Nou,... tsja,.... nee,....stamel.... stotter.... Zal ik vanavond een burrito gaan eten? Zouden er ook restaurants zijn waar ze die dingen (zo) serveren?..... ik ben eigenlijk een beetje sprakeloos. (Who? Me? That's a new experience)


Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

6 opmerkingen:

Miranda zei

Keilief zoet lapke Merel en wraps heten in het Amerikaans en Spaans tortilia's en taco's zijn die harde schelpen waar overgens een andere vulling tussen zit. Groetjes

Anoniem zei

Wow! Merel en roze roosjes ;-)
Nu weet ik zeker dat die bril je staat! You go girl, hahahah


Gr Lot.

Shirley zei

Je hebt zeker geprobeerd onder Caleb's naam te gluren he, vandaar dat gestotter, ojee. Enige site, dank je voor de tip.

Anoniem zei

Wat een leuke stickers!
En? is je wikkelrokje al klaar?
Prettig weekend, groetjes van IngridR

Johanna Zweden zei

Grinnik, en dat op mijn nuchtere maag!!!
Mooi je stofje voor je rokjes
Ik denk niet dat ik die sticker bij Angus op zijn auto mag zetten!!
Groetjes Joke en een fijn weekeinden

Yvonne aka sommeke zei

Leuke kalender hé!