zaterdag 24 september 2011

Raamsticker deel 2


En zo ziet ie er dan in het echt uit. Had ik al eens verteld dat ik een eigengebouwde hoogslaper heb? Nee?, nou tada....

Zal ik meteen even de meest gestelde vragen beantwoorden:
Hee, je hebt geen hekje of hoge zijkant ofzo?
- Nee, ik val nooit uit bed, val jij wel eens uit bed? Nee hè, als je op 40 of 50 cm vanaf de vloer ligt val je niet zomaar uit bed. En dat verandert niet ineens als je op 160 cm ligt hoor ;-)

Het laddertje...
- ja die zit er voor de sier :-) Of als nooduitgang zo u wilt. Er staat een heel handig keukentrapje met platte bovenkant naast dat ik altijd gebruik, veel makkelijker. Daarvandaan kan ik dan ook meteen het bed verschonen. Dat is dan meteen het grootste nadeel, bed verschonen is niet heel gemakkelijk. Maar dat wordt mede veroorzaakt door de hulpvaardigheid van Roos, die altijd feilloos weet aan te wijzen waar ik nog moet zijn om een hoekpunt vast te maken.

Beide trapjes worden trouwens door de katten gebruikt: Roos klimt graag via het laddertje en Thorgal (met z'n oude lijf) stapt netjes het keukentrapje op, trede voor trede.

Nee, er ligt even geen quilt op bed. Ik heb nog maar 1 quilt die groot genoeg is (ja ik werk eraan, maar het gaat zo langzaam met die grote jongens, LOL). En een enkele quilt vind ik op het moment te koud, en een quilt met het dekbed erbij vind ik nog even te warm, dat komt nog wel, van de winter.

Nou ja, weten jullie dat ook weer.


Oh ja, schreef ik in mijn vorige bericht dat ik dacht het verkeerde papiertje eraf te hebben gehaald, dat was niet zo. Je kunt het overigens bijna niet fout doen, volgens mij. Wel goed de ondergrond schoonmaken en heel goed bubbels proberen te voorkomen en glad wrijven.

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

7 opmerkingen:

Shirley zei

Ja geweldige raamsticker, zit er ook zwaar aan te denken om er eentje aan te schaffen, alsof men in huis of langs het huis lopend het nog niet is opgevallen. Heb je ze over in de winkel? Jee, wat een info geef jij zonder te vragen bij de foto, LOL, daarom fotoshopte ik onze nachtkastjes leeg de laatste keer, je hebt zoveel uit te leggen anders.

Judith zei

Nou ik ben ooit uit een stapelbed gevallen, dus nee ik ga daar niet in. Ik slaapwandel en als je dat wilt doen op die hoogte dan val je uit bed. Ik moet er wel bij zeggen dat ik er zelf niks van heb gemerkt, ben slapend weer in bed gestapt. Alleen mijn broer die onder mij sliep en mijn ouders werden wakker van de klap en stonden geschrokken naast mijn bed. Ik had de volgende dag alleen wat blauwe pijnlijke plekken.

Miranda zei

Leuke stikker....neem je die mee naar het quiltweekeind? Enne wat kosten ze eigenlijk!

Miranda zei

Leuke stikker....neem je die mee naar het quiltweekeind? Enne wat kosten ze eigenlijk!

Anoniem zei

Ha Merel,
Leuke sticker zeg,en wat een verhaal erbij genieten!!
Een nichtje van mij, die in haar studietijd in een studiootje woonde,sliep ook ergens heel hoog in de ruimte met zo'n eng laddertje om er te komen, maar ook zij heeft er nooit problemen mee gehad, zelf moet ik er niet aan denken gezien mijn hoogtevrees!!
Ieder zijn ding zullen we maar zeggen groetjes Adri.

Marion zei

Ben ik al te laat om een sticker te bestellen? Ik vind 'm heel gaaf!

christine zei

hoi merel wat een leuke sticker . gaaf voor op je winkel ruit.

vorige week donderdag was ik bij je in de winkel met 2 vriendinnen .

ben nu heerlijk aan het stoeien met de zwart/ witte lapjes.

wilde het voor van de winter bewaren maar ze zijn zo mooi en ze liggen echt naar me te lonken. .
groetjes christine